SNIMA SE SERIJA O ACI LUKASU: Mirjana Karanović u ulozi njegove majke, a Mima Karadžić mu glumi oca

Kako se ljeto privodi kraju, tako fanovi jedne od najvećih zvijezda naših prostora Aleksandra Vuksanovića sa nestrpljenjem čekaju početak snimanja serije „Kafana na Balkanu“.

Dugo najavljivana serija počeće da se snima na jesen, govoriće o životu Ace Lukasa, a poznato je da je scenario pisao Vanja Bulić po Lukasovoj nedavno objavljenoj autobiografiji „Ovo sam ja“.

Da je jedinstven na našoj sceni govori i činjenica da je Lukas jedini živi pjevač o čijem životu se snima serija, a sada objavljeno ko će od velikih imena učestvovati u projektu, a navodno da jednu od vodećih uloga ima Mirjana Karanović, koja će tumačiti lik Lukasove majke.

– Uskoro će početi snimanje serije, još uvijek nije odabran kompletan tim, ali u toku su pregovori za saradnju sa bitnim ljudima u svijetu glume – piše alo.

– Jednu od vodećih uloga navodno bi trebalo da ima Mirjana Karanović, koja će, ako sve bude po planu, glumiti Lukasovu majku.

S obzirom na njenu karijeru i talenat, ona je jedna od rijetkih koje bi ovu ulogu uspjele da iznesu – ispričao je naš sagovornik pa otkrio koja će se još imena našeg glumišta naći u projektu.

– Još uvijek nisu odabrani glumci za sve uloge, glavni glumci se biraju do kraja avgusta, a ostali do sredine septembra. Poznato je da će uz Mirjanu Karanović vodeće uloge imati i Vuk Kostić, Andrija Kuzmanović, kao i Kaja Žutić i Nenad Jezdić – piše alo.


– Aca je projekat osmislio sa jednim od glavnih pokretača ove ideje, direktorom Hajp televizije i njegovim menadžerom Sašom Mirkovićem, kao i Vanjom Bulićem.

Oni se sada trude da okupe kvalitetnu ekipu koja će seriju moći da predstavi na najbolji način.

Lukasov život je veoma kompleksan i nije nešto što lako može da se ekranizuje. Uz izuzetno uspješnu karijeru koja je sa sobom nosila bezbroj izazova, Acin privatan život bio je veoma uzbudljiv – objasnio je izvor, pa nastavio:

– Za sada se ne zna ko će biti režiser serije, postoji mogućnost da to bude Miša Vukobratović ili Dušan Popović. Pregovara se sa ozbiljnim imenima, a cilj je da sve bude na najvišem nivou – zaključio je naš izvor.

Kako je Alo! ranije pisao, lik Acinog oca navodno bi trebalo da tumači Mima Karadžić, a ostale uloge su zasad nepoznate.

Uz to što je izgradio uspješnu karijeru, Aca Lukas je ostvaren i na privatnom planu, a ne krije da su mu djeca najveći ponos i najvažnija stvar u životu.

– Imam četvoro djece koji ne puše, ne dr***iraju se, ne piju i uz sve to imaju normalne poslove. Ponosan sam na to koliko su pametni i lijepo vaspitani – rekao je jednom prilikom pjevač prenosi expresstabloid.

.

.

.

.