Pjevačica sa najvećim gr**ima na estradi se ponosna na svoju kćerku: Povukla je na mene

Pjevačica Jana Todorović vlasnica je mnogih hitova, ali i bujnog poprsja, što je mnogima prva asocijacija kada se spomene njeno ime. Ipak, za kameru emisije “Premijera”, ona je otkrila da joj ovaj epitet ne laska baš uvijek.

Stvarno mi je više, neću reći muka, neću reći ni da mi ne prija, ni da mi prija, ali stalno kad se pomenu te moje grudi, to moje poprsje, ide mi malo živce – kaže Jana na samom početku razgovora.

Nisam ja baš u nekom izdanju da slikam i snimam, da se puno reklamiram, znaš ti mene, ali možda će se desiti ponovo neki snimak ako me ponovo budu uhvatili u kupaćem kostimu – našalila se pjevačica.

Kako nijedan provod ne može da prođe bez njenih pjesama, tako se i ona uputila u pravcu crnogorskog primorja, gdje je svojim brojnim nastupima upotpunila ljetnju sezonu.

Ovo je moj 12. dan za redom, ja mislim. Došla sam prije dva dana u Crnu Goru, prije toga sam zaista imala dosta nastupa i po Bosni, bila sam i do Austrije, tako da mogu da se pohvalim što se tiče nastupa – kaže Jana, pa dodaje:

Samo živo kod mene, otpjevaću pet-šest balada sigurno, možda ću krenuti sa mojom pjesmom “Odvedi me, srećo, tamo daleko”, pošto je ta pjesma onako ljetna i spominje se more i ljubavi, a možda bude i “Crna kutija”.

Kod mene se pjevaju samo žive pjesme, i to narodnjaci, ništa drugo – otkriva ona.
Slavna pjevačica je otkrila i koje planove ima nakon nastupa.

Iskrena da budem, dva dana sam prespavala, zaista mi je falio san i baš sam sebi dala obavezu da samo spavam, ustanem da nešto pojedem i opet se vratim u krevet.

Nadam se da ću sutra malo prošetati kroz Budvu, da se malo sunčam, da obiđem neke drage prijatelje – kaže Todorovićeva.

Jana ne krije da je najponosnija na svoju naslednicu, Kristinu, koja je sve aktivnija na društvenim mrežama, te se pevačica osvrnula i na njen muzički ukus.

Ona je aktivnija od majke. Hvala Bogu, dobro je, ona je sa mojom sestrom u Beogradu. Djevojčica voli šminku, voli da se sređuje, što je i normalno za jednu djevojčicu, i mislim da je pravi talenat što se tiče šminkanja, frizuta, oblačenja – priča pjevačica, pa nastavlja:

Dok je bila malo manja, do prije jedno dvije godine, voljela je ono što izađe, ono što je modernije, Sandru Afriku, Senidu, Džalu, Rastu, Cviju… A sad, u posljednjih godinu dana samo narodnjake je počela da pjeva, kad sam čula nije mi bilo jasno… “Vjerio sam tebe davno, kupio ti prsten mali”, znači pogađa je pjesma, tako da tu je povukla na mene i na tatu, mi zaista volimo pravu, kvalitetnu narodnu muziku – zaključuje Jana ponosno i kroz osmijeh u emisiji “Premijera” prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.