Dara Bubmara odbija angažmane, a evo zbog čega

Nakon odmora koji je provela u Turskoj, pjevačica Dara Bubamara nastupila je u Crnoj Gori i za emisiju ”Ekskluzivno” progovorila je o brojnim aktuelnostima iz života.

– Gori sve, gori more, ja gorim, sijam kao milion! Tako da, dobro veče svima, drago mi je što sam stigla u Crnu Goru.

 

Sinoć sam doputovala iz Turske, bila sam u Bodrumu. Ja sam sunce ljubavi – priča Dar

Ona je jedna od rijetkih pjevačica koja ima toliko posla poslije korone, da njen menadžer mora da odbija angažmane.

– Stvarno sam prezadovoljna, nadam se da više neće biti korone. Zadovoljna sam, predivnog sina imam, divnog oca brata, dečka, sve – dodaje Bubamara.

– Poslije korone sam snimila pjesmu, sve je munjevito krenulo, bukvalno sam u šestu brzinu ubacila i to je jako naporno.

A tokom korone sam navikla da se odmaram, dosta sam putovala. Menadžer me zove za nastupe, a ja odbijam i kažem ”Nema šanse, idem na more”, menadžer kaže ”Jeb*te, ti si jedina pjevačica koja odbija nastupe” – priča Dara.

Ovom prilikom progovorila je i o Izvorinki Milošević koja je svojevremeno izjavila da se njeno umjetničko ime na vlaškom kaže ‘Duri Bubumuri’.

– Izvorinka Milošević je na svom tom jeziku, vlaškom, rekla moje ime, i kaže ”Duri Bubumuri”. Nisam znala da ime može na nekom jeziku da bude drugačije – priča Dara.

Osvrnula se i na svoju emotivnu vezu, pa otkrila koja je prednost biti sa mlađim dečkom.

– Cvijeta ljubav, ne može biti bolje. I ovdje je to normalno, samo se foliraju, ja sam bila prva koja je to rekla.

 

Poslije mene su mnogi priznali veze sa razlikom u godinama.

Ja nemam problem, uvijek kažem iskreno. Treba imati hrabrosti biti sa mlađim, ali s obzirom da sam ja energična, to nema razlike – zaključila je pjevačica prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

.