ZA TARU NE BIH DAO NI 50 DINARA, ONA JE POKVARENA I DRSKA: Lepi Mića izneo SAV PRLJAV VEŠ zadrugara

Lepi Mića bio je bru**alno iskren!

Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, bio je učesnik u čak osam rijalitija, u kojima je ukupno proveo šest i po godina, međutim, tu ne planira da stane, većje najavio da će učestvovati u novoj, petoj, sezoni rijalitija “Zadruga”.

Popularni zadrugar razgovarao je sa ekipom portala “Objektiv” kojoj je otkrio i najprljavije tajne zadrugara, ali i svoje mišljenje o protekloj sezoni.

-Ovaj rijaliti se dosta razlikuje od svakog prethodnog u kom sam učestvovao, a bilo ih je osam. Izgleda da su razvodi brakova sada u trendu.

U ovoj i prošloj „Zadruzi” propala su tri braka. To je za njih kao da popiješ čašu vode. Pored toga, vidimo da je mnogo njih bilo promiskuitetno, menjali su partnere kao čarape.

Ja se ne bi j**o sa nekim u po bela dana čak i da mi plate milione, a oni to rade nekad za džabe, a nekad za pare.

Ja sam tamo najmanje plaćen i kada izađem iz „Zadruge”, ja sam dobar za 10 malo jačih plata u Srbiji- rekao je bivši zadrugar, pa dodao:

Sa Kristijanom nikada nisam imao konflikt, dopada mi se što je, za razliku od Ša i Janjuša, odmah priznao vezu sa Kristinom, tako da nije postojalo razloga da reagujem kritički.

Ne mogu reći da podržavam to što je prevario ženu, ali to je njihov izbor. Što se tiče Tare i Ša, to nikako ne mogu da opravdam. On je platio njenu kaznu u iznosu od 50.000 evra, a ja za Taru ne bih dao ni 50 dinara.

Ne mislim samo za Taru koja je bezobrazna, drska i pokvarena, nego ni za koga. Maja i Janjuš su dotakli dno dna. Tolike pare je uložila u svoj izgled, a onda se ponaša kao krpa.

J**u se po ceo dan, a kad se ne je*u, onda se sva*aju. Njen otac se takođe pog*bio, on više učestvuje u rijalitiju nego Maja. Da je Maja moja ćerka, j**o bi joj mater.

Ušao bih u rijaliti, izbacio bih je u roku od pet sekundi, a onda bih je naučio pameti. A pored Maje, najveće razočaranje mi je Sanja Stanković jer je radila mnogo loše stvari, Paula Hublin takođe kada je bila sa Tomom Panićem.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.