Biznismen Lepoj Breni gradi hotelski kompleks na moru

Hotel će imati šest zvezdica, a Brena će dobiti svoj apartman od čak 100 kvadrata.

Lepa Brena je dobila ponudu koja se ne odbija tek tako.

Kako Kurir saznaje, najveća balkanska zvezda je već godinama inspiracija milioneru iz Srbije M.S, koji posljednjih 80 godina živi u Švajcarskoj i koji joj je predložio da mu ustupi pravo da taj kompleks nosi naziv po njenom nadimku.

Zidanje ovog objekta uskoro počinje na Crnogorskom primorju, i to na njegovoj dedovini s majčine strane u Perastu.

Prema saznanjima gorepomenutog lista, hotel će kompletno biti uređen po svjetskom standardu, jer ovaj moćnik ne žali novac samo da bi sve izgledalo sjajno i bajno, dok će enterijer biti oplemenjen fotografijama, garderobom i detaljima iz života i rada Lepe Brene.

On toliko cijeni i poštuje Brenu da će u objekat za odabrane turiste iz svijeta da uloži čak tri miliona evra.

Hotel će imati šest zvezdica, a Brena će dobiti svoj apartman od čak 100 kvadrata.

Iz njene sobe je planirano da puca pogled na ovaj dio zaliva, i to će biti najluksuznija soba koja će se zvati “Brenin kutak”.

Inače, kako smo saznali, na svakom spratu u hodnicima će biti pjevačicine fotografije, dok će se u liftu, spa-centru i holu puštati samo njena muzika.

Prema informacijama, M. S. je udovac, ima petoro djece i osmoro unučadi. Njegova supruga je toliko bila lijepa da ju je on zvao “moja Lepa Brena”.

Iz ljubavi prema pokojnoj ženi, ali i poštovanja prema liku i djelu Lepe Brene, on je odlučio da milione uloži u hotel u kom će i on sam uživati do kraja života.

Brena već nekoliko dana uživa na Jadranskom primorju, gdje krstari sa prijateljima i suprugom Slobodanom Živojinovićem prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.