BARBARINI RODITELJI PROTIV VEZE SA DARKOM: ‘Nećeš nas brukati s tim švalerom što ne zna koliko se puta ženio”

Darko Lazić već neko vrijeme je, kako se priča, u vezi sa pjevačicom Barbarom Bobak, a njeni roditelji su navodno burno reagovali kada su iz medija saznali da je u ljubavi sa pjevačem.

– Barbara i Darko se dugo dopisuju preko Instagrama, ali tek kad je on raskrstio sa Marinom, prešli su na konkretnije muvanje.

Ubrzo su se i vidjeli i shvatili da postoji hemija i da imaju mnogo tema za razgovor.

Darko je rekao Barbari da se seli u Nemačku, pa je pao dogovor da ga ona tamo posjećuje kad god može.

Međutim, za njih se saznalo i sve je stiglo do medija, a njena porodica je baš burno odreagovala.

Kada su čuli da je sa Darkom, doživjeli su nervni slom. Ona ih je ubjeđivala da je to laž i da ona Darka lično ne poznaje, ali ih nije ubijedila.

Rekli su joj da bez nadzora nigde više neće mrdnuti. Opšti haos je ispao.

Rekli su joj: ‘Nećeš nas brukati s tim švalerom što ne zna koliko se puta ženio, jel treba da savijamo glavu zbog tebe i kl**ara!’ Baš je bilo gusto – tvrdi izvor blizak pjevačici prenose mediji i dodaje:

– Barbara je uprkos tome uradila po svome! Odmah nakon haosa sa roditeljima spakovala je kofere i sa Darkom krenula za Njemačku.

Pošto su njeni saznali za njihovu vezu, ona više ne želi da krije da je zaljubljena, svakodnevno Darka kači na Instagram profil i želi da ubjedi roditelje da imaju pogrešnu sliku o pjevaču.

Pričala je i sa Darkom koji joj je rekao da razumije njene, jer je on u medijima predstavljen na drugi način, ali da vjeruje da će ih razuvjeriti u sve kada dođe do upoznavanja.

Podsjetimo, Darko je nedavno raskinuo vjeridbu sa Marinom Gagić, sa kojom ima sina Alekseja, dok je prethodno bio u braku sa Anom Sević, sa kojom je dobio kćerku Lorenu prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.