STUŽU RODE: Kaća u četvrtom mjesecu trudnoće

Čini se da će Katarina Grujić 2021. godinu pamtiti ne samo po činjenici da se vjerila za fudbalera Marka Gobeljića, već i po tome što će krajem godine postati mama!

Kako Alo! ekskluzivno saznaje, popularna pjevačica uskoro bi trebalo da uđe u peti mjesec trudnoće, a budući roditelji radosne vijesti podijelili su samo sa najbližim.

Kako nam je izvor ispričao, Grujićeva i njen vjerenik još uvijek ne znaju pol bebe, a poznata pjevačica planira da se porodi u jednoj privatnoj bolnici.

– Katarina je od trenutka kada je počela da se zabavlja sa Markom znala da je on onaj pravi. Njihov odnos je od samog starta bio savršen i nikoga nije iznenadilo kada je fudbaler zaprosio svoju djevojku – piše alo.

– Budući da će uskoro izgovoriti sudbonosno „da“, vijest da čekaju prinovu bila je logičan slijed događaja.

Čim su saznali da će postati roditelji, Kaća i Gobelja su bili neizmjerno sretni, a radosne vijesti su podijelili samo sa najbližima.

Grujićeva je odlučila da trudnoću vodi u privatnoj klinici, gdje planira i da se porodi u novembru, kada joj je termin – kaže naš izvor.

– Za sada je još uvijek rano da otkriju koji je pol bebe, ali njima to nije ni najmanje važno. Jedino je bitno da beba bude živa i zdrava i da Kaćina trudnoća protekne u najboljem redu.

Zbog toga sada pazi da se ne izlaže stresu i potpuno se posvetila sebi i bebi, a Marko se trudi da joj ispuni svaku želju.

Toliko joj je posvećen, da sa njom ide na svaki pregled kod doktora, što se nedavno i dogodilo – priča naš izvor i dodaje da je Kaći, osim Gobelje, najveća podrška i njena porodica.

– Njena sestra ima dijete i pomaže puno Kaći i savjetuje je kako što lakše da iznese trudnoću, iako za sada nema nikakvih tegoba i savršena je trudnica.

Interesantno je da će Grujićevu poroditi isti doktor koji je porodio i njenu prijateljicu Snežanu Borjan, suprugu golmana Milana Borjana – kaže naš izvor na kraju prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.