Goca Tržan: Neću vještačke gr**i, ne znam ni šta ću s ovim

“Vještačke gr*di mi ne trebaju, ne znam šta ću ni sa svojim prirodnim, a kamoli mačije oči sa kojima izgledaš kao kre*en.

Meni se to stvarno ne dopada i nije moja estetika. Nemam ništa protiv vještačkih zahvata i svako radi ono što mu se sviđa.

Ja sam za to da uvijek izgledaš lijepo i pomalo napućeno. To je dovoljno (smijeh)”, rekla je za nova.rs pjevačica Goca Tržan.

Pjevačica Goca Tržan, za razliku od većine koleginica sa estrade, nije podlegla vidljivim estetskim zahvatima, niti izmijenila lični opis.

Naime, ona je ljubitelj sitnih neprimjetnih korekcija u granicama normale koje i sama praktikuje, ali ne ide više od toga.

Tokom boravka u Banjaluci, gdje je došla sa suprugom Radomirom Novakovićem kao specijalni gost muzičkog festivala, Goca je za Nova.rs ispričala kako uspjeva da održava svoju svježinu bez odlaska pod nož, a i koje posljedice nosi zbog situacije sa korona vir**om.

„Vještačke grudi mi ne trebaju, ne znam šta ću ni sa svojim prirodnim, a kamoli mačije oči sa kojima izgledaš kao kr**en.

Meni se to stvarno ne dopada i nije moja estetika. Nemam ništa protiv vještačkih zahvata i svako radi ono što mu se sviđa. Ja sam za to da uvijek izgledaš lijepo i pomalo napućeno.

To je dovoljno (smijeh). Mislim da sve što je otišlo u transvestiju je previše. Zalažem se samo za sitne korekcije poput botoksa i filera, ali je bitno da i dalje ličimo na sebe.

Međutim, kada se pogledate u ogledalo, ono što je unutra ne možemo da promijenimo“, rekla je pjevačica.

Goca je po dolasku u Banjaluku doživjela peh. Nakon čekiranja u hotel shvatila je da je zaoboravila spremljenu toaletu za festival, pa je sa mužem jurila po gradu da nađe odjevnu kombinaciju.

Ona tvrdi da je postala zaboravna zbog situacije sa korona vir**om.

„Uvijek kad izlazim iz kuće, ostavim spremljenu garderobu na ulazu i Radomir je obično pokupi da se ne vuče po zemlji, pošto sam ja mala.

Kad smo se danas smjestili u hotel u Banjaluci, kažem mužu: ‘Dobro, a gdje nam je garderoba’. Zaboravili smo je u Beogradu, pa smo trkom išli u tržni centar i sasvim smo se solidno snašli u novoj.

Ja nisam prohtjevna i najviše volim da ja nosim garderobu, a ne garderoba mene.

Žena u običnoj bijeloj košulju, ako umje to da nosi, može da izgleda kao milion dolara. Najbitnije je da su sređeni kosa, nokti i ten, a onda možeš i džak da navučeš na sebe.

Mi smo tokom korone često putovali i radili koliko je to bilo u našoj mogućnosti. Posljednja četiri mjeseca živimo u koferima.

Bili smo u Makedoniji, Banjaluci, Trebinju… Navikla sam da stalno putujem, ali kad spominjemo koronavoris možda sam postala dementna.

Doduše, kažu da ljudi postaju dementni poslije zaraze, što i nije tako loše jer zaboraviš sve što je loše“, rekla je pjevačica.

Goca je prije dva dana proslavila rođendan, pa nam je otkrila kako je sve izgledalo.

„Rođendan sam proslavila u kombiju, a potom sa publikom u Makedoniji. Pored toga, izašla sam i sa porodicom na večeru.

Sad nisam željela da pravim veliko slavlje. Kad budem slavila 50. rođendan, očekujem da će mi muž napraviti veliko slavlje.

Nije mi toliko bitna žurka koliko mi je bitno da budem sa ljudima sa koje volim, odnosno sa kćerkom i mužem. Napravili su mi stvarno prelijepo iznenađenje, probudili su me sa tortom i poklonima.

Poželjela sam samo da ostanem srećna jer je samo sretan čovjek dobar čovjek, a ja zaista mislim da to jesam.

U životu mi nije potrebno puno i naravno da nisam poželela ništa materijalno.

Kćerka i muž su mi ostvarenje emotivnih i socijalnih želja, a materijalno zaradiš i potrošiš tako da to brzo prođe“, završava Goca prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.