SVE ĆU JOJ DATI: Zorica Marković u suzama o Milici Kemez: PLAČEM, NE MOGU DA SE SMIRIM

Zoricu Marković potresla je ispovest Milice Kemez kod Drveta mudrosti, te je rešila da joj pomogne i da sve što nema.

Milica Kemez danas je kod Drveta mudrosti imala emotivnu ispovest u kojoj je, između ostalog, otkrila da se plaši izlaska iz Zadruge jer ne zna šta će je napolju sačekati.

Istakla je da se plaši da neće imati gde da ode i živi, a sve zbog situacija sa njenom sestrom.

Ipak, Milica ne zna jedno, a to je da će ipak imati nekoga ko će je sačekati i prihvatiti.

Kako Pink.rs prenosi Zorica Marković se oglasila plačući i otkrila da ju je jako potreslo sve što je Milica rekla, te da je odlučila da je večeras sačeka i ponudi joj da ode kod nje, gde može da živi.

Evo plačem, ne mogu da se smirim. Kada sam videla šta je sve Milica ispričala kod Drveta, ne mogu da se smirim. Ja znam tu celu priču još od pre, čak sam i prošle godine ja njoj nudila pomoć kada je izašla, kada je imala te probleme, nudila sam joj advokata, sve što mogu, ja nju mnogo volim.

Nisam mogla da uđem ove godine u Zadrugu iz opravdanih razloga, ali da sam bila tamo, ja bih bila uz nju. Zato sam rešila da idem večeras da je sačekam i da joj ponudim da dođe kod mene, ako hoće ceo život da provede, imam i salon, samo treba da se opremi, sve ću joj dati.

Znači, ne mora privremeno da bude kod mene, čujem je kako kaže da ne zna gde će, u hotel, ma kod mene će da ima sve, ja ću da je primim kao svoje dete. Ja verujem da bi ona volela da je možda njeni sačekaju, tetka, sestra, ako tako bude, ona neka odluči gde će, njena odluka je svakako, ali kod mene može uvek i dokle god to bude želela.

Ovo je strašno šta je ona proživela, ja ne mogu da se smirim, gledam i mislim se kako bi bilo da je to moje dete – rekla je Zorica.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.