ZA NJIH NEMA ZIME: Ko je na estradi pametno uložio bogatstvo

Poznate ličnosti iz svijeta muzike, sporta i kulture zahvaljujući sopstvenom radu odrekle su se brojnih stvari kako bi zarađeni novac uložile u nekretnine. Rad bez slobodnog dana i kvalitetnog sna mnogi su pretvorili u gradnju i kupovinu nekretnina.

Neki su od toga napravili i biznis, dok ih je većina ostavila za sopstveno utočište i odmaranje.

Stara garda na estradi devedesetih je harala bivšom Jugoslavijom i mjesece provodila na turnejama širom svijeta.

Pored toga, velike količine novca su zarađivali i na privatnim proslavama, posebno romskim, gdje je bilo ozbiljnog bakšiša, mnogo većeg nego danas.

Goran Bregović posjeduje preko deset nekretnina u Srbiji, Crnoj Gori, Francuskoj, Turskoj… Osnivač grupe Bijelo dugme većinu kupljenih nekretnina je zadržao za sebe i svoju porodicu, dok neke izdaje i tako dobija primanja na mjesečnom nivou.

Miloš Bojanić pored vile u blizini Novog Sada ima motel u Baošićima kod Herceg Novog, koji je prije nekoliko godina renovirao kako bi privukao turiste.

On je cijele ljetnje sezone na crnogorskom primorju i bavi se turizmom.

Proslavljeni fudbaler Mateja Kežman otkako je prestao profesionalno da se bavi fudbalom, počeo je da kupuje nekretnine.

Iako je sudskom odlukom nakon razvoda od bivše supruge Emilije, njoj dodijeljen plac na Dedinju i dva apartmana u Herceg Novom, njemu je ostao stan u Zemunu, kuća i apartmani na Kopaoniku, lokali u Beogradu i bungalov na Adi Bojani.

Nada Topčagić cijeli život je ulagala u nekretnine, pa je tokom bavljenja muzikom sa suprugom Zlatkom Đorđevićem kupila kuće u Crnoj Gori, na Tari, u Starim Banovcima, a ima i nekoliko stanova u Beogradu.

Dragana Mirković ima vilu u Beču, ali i dvorac koji je njen suprug Toni Bijelić kupio prije nekoliko godina.

Vesna Zmijanac živi u stanu na Vračaru, a nedavno je prodala jedan na Voždovcu, u kojem je ranije živjela.

Prije desetak godina na placu na Bukulji napravila je veliku kuću, a dok je njena kćerka Nikolija studirala u Atini, pjevačica joj je tamo kupila stan.

Seka Aleksić takođe posjeduje veliku kuću u Staroj Pazovi, koja vrijedi kao nečijih 10 stanova u Beogradu.

Seka Sablić, Dejan Bodiroga, Aco Pejović, Saša Matić i mnogi drugi pored stanova u kojima žive, imaju i kuće na crnogorskom primorju, gdje provode ljetnje dane prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.