ERA ZAPAO U FINANSIJSKU KRIZU, MOLIO VERU MATOVIĆ ZA POMOĆ: Ona ga žestoko otkačila, PLAŠI SE DA PRIČA KOJU SUMU POSEDUJE DA JOJ NEKO NE TRAŽI ZAJAM

Karambol između Ere i Vere Matović!

Era Ojdanić konačno može da odahne, jer je krenuo sa nastupima, pa će imati dovoljno para da zapuši sve rupe koje je napravio dok nije radio zbog korone. Međutim, jedna koleginica ujela ga je za srce, jer nije htela da mu da pare na zajam kada mu je bilo najteže.

Nije htela da mi pozajmi 2.000 evra

– Pozivi za nastupe su krenuli sa svih strana. Iskreno, ne znam gde ću pre. Svaki vašar radim po celoj Srbiji. Zauzet sam do 1. oktobra.

Dečurlija peva po splavovima, a ova moja starija garda se plaši da peva ispod šatre sa puno ljudi, u strahu su da ih srčka ne strefi. Nada Topčagić umesto što se sunča po Tivtu i skuplja energiju, bolje bi joj bilo da se vrati malo pod šatorsko krilo da peva.

To što na sva usta priča da neće kao više da peva, onda je ona puna kao brod ako može da živi od penzijice – kaže Era i otkriva zašto ga je Vera Matović razočarala.

Vera Matović se *bi od pevanja. Ona je malo čudna, nikad neće da kaže gde peva i po kojoj ceni. Krije žena zaradu ko zmija noge. Plaši se da priča da joj neko ne bi tražio pare na zajam.

Ja sam tu nešto zidao i pravio i zapao sam u neku finansijsku krizu, zafalilo mi je para, pa sam okrenuo Verku kao moju drugaricu da je pitam za zajam. Tražio sam joj 2.000 evra.

Znate kako me je odjebala. Kaže: ‘Jao Eki što ranije nisi tražio upravo sam jednom rođaku pozajmila tri hiljade evra, pa sad imam samo za benzin!’ Od tada jedino što sa njom delim jeste bakšiš i ništa više – objasnio je Era za Star i rekao zašto ga nema na proslavama koje prave Lepa Brena i Saša Popović:

– Vidim Lepa Brena pravi oproštajnu žurku i zove puno kolega. Ja nisam bio pozvan, jer ne spadam u tu njihovu kategoriju zvanica koje zovu Brena i Saša Popović. Ja sam za njih liga drugog ranga.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.