IGOR KOJIĆ BACIO OKO NA MLADU PJEVAČICU: Severina je prošlost

Igor Kojić konačno je shvatio da od zajedničke budućnosti sa svojom, još uvijek, zakonskom suprugom Severinom nema ništa, pa ju je otpratio sa Instagrama i riješio da krene dalje. U svakom smislu.

Kako Kurir saznaje, Igor je u posljednje vrijeme navodno opčinjen mladom pjevačicom Anđelom Ignjatović, poznatijom kao Breskvicom, koja je ovih dana u centru medijske pažnje zbog pjesme, koju je posvetila svom bivšem dečku Mihajlu Veruoviću Vojažu.

Dokaz da “gdje ima dima, ima i vatre” je i to što je među prvim profilima koje je zapratio na Instagramu, nakon što je obrisao Severinu, upravo Anđelin profil.

Njemu se kako izvor gorepomenutog lista navodi, popularna Breskvica toliko dopada, da joj on stalno odgovara na storije i udeljuje komplimente, međutim, ona za sada ne odgovara na poruke i ne upušta se u konverzaciju sa Kojićem mlađim.

Šta više, čak ga ni ne prati na ovoj društvenoj mreži.

Iako se Igor svim silama trudio da odobrovolji Seve da se vide i porazgovaraju o svojoj budućnosti, ona je to više puta odbijala, što je dovelo do toga, da i on “digne ruke”.

Nakon što su se Igor i Severina otpratili s Instagrama, Kebin sin se oglasio novim objavama kojima je javnosti dao do znanja da se ne opterećuje mnogo zbog novonastale situacije, naprotiv. Kojić uživa na crnogorskom primorju s prijateljima i familijom.

Na fotografijama i snimcima Igor ne skida osmijeh s lica.

Inače, on trenutno prati svega 30 ljudi, među kojima nema Severine, dok ona ne prati nikoga.

Podsjetimo, bračni par dugo nije viđen zajedno u javnosti, a već neko vrijeme se šuška se navodnim problemima u njihovom braku.

Igor je obrisao sve njihove zajedničke fotografije, dok je onu na kojima je samo on sa pjevačicinim sinom Aleksandrom, sačuvao na svom profilu prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.