Buba i Jala: “Beograd je naša druga kuća”

Popularni sarajevski rep dvojac, Jalu Brata i Bubu Korelija, sreli smo na jednom beogradskom splavu, gdje su održali još jedan uspješan nastup.

Tom prilikom su za dnevni list Nova i portal Nova.rs otkrili da u narednom periodu planiraju da objave čak dva albuma, koja je tajna njihove popularnosti, te da li imaju želju da nastupaju na EXIT festivalu, koji se ove godine održava od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u novom Sadu.

U posljednjih deset dana, reperi su čak četri puta održali nastup u našoj prijestonici, a kako Džala kaže, to su postigli samo zato što su surovi profesionalci.

„Red, rad i disciplina. Kao i u svemu što se profesionalno radi“, rekao je Džala Brat, a potom se nadovezao i Buba Koreli.

„Drago nam je što nas beogradska publika toliko voli.“

Kako su najavili, u narednom periodu publiku će iznenaditi sa čak dva albuma, ali i duetom koji su snimili sa velikom inostranom zvijezdom.

„Spremamo puno pjesama, dva albuma u roku od mjesec dana. I te kako spremamo novi materijal.

Ne bismo da otkrivamo još s kim objavljujemo duet, ali ovog puta je u pitanju stvarno velika zvijezda“, kažu reperi za Nova.

Sedam stvari bez kojih Džala Brat ne može da funkcioniše.

Jedan od najvećih i najpoznatijih svjetskih festivala svakako je EXIT. S obzirom na to da će pojedini domaći reperi nastupiti ove godine na pomenutom festivalu, Bubu i Džalu smo pitali da li je njihova želja da održe nastup na tako prestižnom događaju.

„Ako nas pozovu, rado ćemo doći. Gdje god nas pozovu, mi dođemo“, kaže Buba.

Beograd, kako kažu, neizmjerno vole, jer ga smatraju svojom „drugom kućom“.

„Beograd je naša druga kuća. Svaki vikend smo ovdje, nastupamo“, kažu reperi uglas prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.