Tea Tairović otkrila tajnu dobrog izgleda: “Kada imate ljubavne probleme onda budete ovako mršavi, vide vam se rebra”

Popularna pjevačica Tea Tairović je nedavno pjevala na jednom privatnom slavlju gdje je zaradila bakšiš od čak 5.000 evra, jer gosti nisu prestajali da je kite novčanicama.

Sada je pjevačica odlučila da progovori o svom ljubavnom životu, pa je komentarišući svoje fotke sa Instagrama otkrila da je zbog momka prije dvije godine drastično smršala.

Bože, kako sam ovdje bila mršava. Mislim, u dobrom smislu. Ovdje mi se sviđa kako sam izgledala. Potpuno ravan stomak, bez nešto pretjerano mnogo muke.

To vam je kada ste zaljubljeni, kada imate ljubavne probleme onda budete ovako mršavi, vide vam se rebra. Onako lijepih deset dana. Znate kako to u ljubavi ide?

Deset dana ljepote, petnaest dana sekiracije – kaže popularna pjevačica.

Iako Tea i dalje izgleda kao b**ba, otkrila je da trenutno nema dečka.

Zatim se osvrnula na to šta joj se desilo u teretani dok se slikala za društvene mreže i zbog čega su je tom prilikom dva momka uvri***ila.

Ja se ponekad osjećam malo gl**o kada postavim sliku iz teretane zato što postavljam isključivo slike iz teretane.

E sad, malo me nervira zato što ova gospoda iza uopšte ne obraćaju pažnju na to što se ja slikam.

Tako da, to me je malo uvrijedilo, ali dobro. To ćemo riješiti sledeći put kada odem u teretanu.

Ja sam navikla, inače sam ozbiljan egocentrik, i navikla sam da svi uvijek obraćaju pažnju na mene, i onda ako neko ne obrati ja se pitam – šta nije u redu sa njim? Razumijete – otkriva Tea za kraj prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.