KRISTIJAN OBEĆAO DA ĆE JOJ DATI BUBREG, PA NESTAO: Milica BESNI: SRAMOTA ako to radi zbog publiciteta, ja UM*REM

Kristijan se ponudio da donira svoj bubreg i tako mladoj ženi spasi život!

Na društvenim mrežama odjeknula je vest da je Milici Adamović (30) iz Beograda ugroženo zdravlje i da joj je hitno potreban novi bubreg da bi živela.

Nemam mnogo vremena. Ostalo mi je jako malo. Molim sve koji žele dobrovoljno da mi pomognu i koji imaju nultu krvnu grupu i iznad 25 godina da mi se jave – navela je Milica u kratkom snimku na Instagramu, koji su svi masovno delili.

Nekoliko sati kasnije, Kristijan Golubović oglasio se javno, na svom zavničnom Fejsbuk profilu i rekao da će dati bubreg devojci.

Ja sam nulta pozitivna grupa. Ako odgovaram, daću bubreg ovoj devojci – napisao je Kristijan, međutim, kada mu se Milica javila, on joj nije odgovarao.

– Laž je da me je Kristijan pozvao da mi donira organ. Zapravo, on je mene samo tagovao u snimku, a na moju poruku nije odgovorio tri sata. Sramotno je ako ovo radi zarad publiciteta, jer meni život visi o koncu.

To što on radi zaista nije u redu – rekla je ona, i dodala da joj nije jasno da ako je već imao toliku želju da spasi njen život, ne razume zbog čega joj na poruku ne odgovara.

– Niko ga nije terao na to. Doniranje organa je slobodna volja. Da mi neko donira bubreg pomogao bi mi da preživim, a ovako imam samo prognozu lekara da ću živeti još šest meseci ako mi se ne javi neki potencijalno donor. To je nešto što nije za šalu, niti korišćenje publiciteta – rekla je izrevoltirana Milica.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.