U SVOM BOLU RAZMIŠLJALA JE O MENI: Mahir Mulalić o savjetima rahmetli majke

Posvetio joj je pobjedu i ne želi nikada da je razočara.

Mahir Mulalić je pobjedio u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, a sada je otkrio da je pojbeda proslavljena “u organizaciji” njegove mentorke, Marije Šerifović, ali i da je prvi napustio slavlje.

– Veliki sam partibrejker, prvi sam otišao sa proslave! Morao sam prvi da idem jer sam imao zakazano kod vas u emisiji- našalio se Mahir.

– Mislim da mi je samo, to sam i Mariji rekao, dve sekunde pre proglašenja, pre nego što je Saša rekao broj 13, stigao neki lep osećaj, prošao je kroz mene i desilo se šta se desilo.

Priželjkivao jesam, ali očekivao nisam, bila je jaka konkurencija. Isak Šabanović je postao zvijezda i prije kraja takmičenja, tako da Bože hvala ti.

I majci mojoj hvala, njoj je posvećena ova pobjeda, nažalost ona nije više s nama…

Volio bih da je tu da se zajedno veselimo, ali takva je sudbina- rekao je on i istakao da mu je mama poslala poruku kada je htio da odustane.

-Poslala mi je poruku kada sam htio od svega da odustanem, samo naprijed, šalješ li Mariji snimke, jesi uzeo odjelo za sljedeći nastup?

Sve vrijeme je razmišljala o meni, i u svom tom ludilu i bunilu, nikada neću prestati da dajem sve od sebe da je ne razočaram- rekao je on u Jutarnjem programu prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.