SEKA ALEKSIĆ UMORNA OD ODMORA: Otvorila sezonu ljetnih nastupa

Pjevačica Seka Aleksić otvorila je sinoć sezonu ljetnjih nastupa u budvanskom klubu, a u emsiji “Premijera Vikend – Specijal” podijelila je svoje utiske.

Zaista sam srećna što otvaram sezonu, i što sam generalno u Crnoj Gori, mislim da nam je svima bilo previše odmaranja i nedruženja sa ljudima i sretna sam što sam počela da radim i što sam ovdje – priča Seka, pa otkriva da je u susednu zemlju došla malo ranije.

Jeste, došla sam ranije. Bila sam sa kumom, išli smo na ručak, nakon toga sam se malo odmarala.

Brzo to prođe, kad ste u dobrom društvu i kad ste sa ljudima koje volite, vrijeme zaista leti.

Imala sam malo vremena da se spremim i to je to – otkriva pjevačica.

Seka otkriva i kako provodi ljetne dane na primorju.

Ja nisam osoba koja nešto pretjerano voli more, više volim da se odmaram, posebno kada dođem na jedan dan, tako da ovdje sam došla radno, ali preko dana uživam sa prijateljima – priča Aleksićeva, pa dodaje na neće mijenjati stil pjesama koje izbacuje.

Ja generalno nisam osoba koja se prilagođava tim novim muzičkim trendovima, iako nemam ništa protiv toga, ali mislim da je dobra stara folk muzika i te kako poštovana i da se ljudi nekako uvijek vrate na to, tako da sam ja u nekoj svojoj zlatnoj sredini, ne mijenjam to – zaključuje Seka u emisiji “Premijera – Vikend specijal” prenosi expresstabloid.

,

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.