MINA SE NAFATIRALA PARA ZBOG ES***ICITNOG SADRŽAJA: Debelo joj je plaćeno za sve IN**MNE ODNOSE, PROFITIRALA NAJVIŠE OD SVIH

Mina Vrbaški zaradila najviše para od in**inih scena!

Mina Vrbaški oborila je sve rekorde u broju partnera tokom učešća u rijalitiju! Četrnaest muškaraca je promenila, i dok se mnogi pitaju zna li ona šta hoće i ko joj se sviđa, Mina zarađuje veliku lovu.

Svaku vezu u rijalitiju ona debelo naplati!

Za svakog dečka u Zadruzi dobija dodatni honorar!

Pročitajte: Mina Vrbaški i Mišel Gvozdenović će biti u š**u kada saznaju! Fanovi im iznajmili stan!

– Mina ima dogovor sa produkcijom da joj svaki odnos sa nekim učesnikom Zadruge bude plaćen. Kada treba da se napravi neki sk**dal, drama, nova afera ona stupa na snagu.

Njoj nije bitno s kim će biti jednostavno to gleda kao ulogu u filmu, kao da je glumica kojoj je plaćeno da odglumi i to odlično radi. Iskreno ne znam koju cifru je dobila za Mišela, ali reći će mi kad izađe.

Ona je devojka sama priznala da se bavila pr***ijom, jednostvno je navikla da naplaćuje takve stvari, šta je tu loše, makar je pošten igrač za razliku od drugih devojaka. Najbolje će profitirati od svih – kaže Minin drug za Svet.

TO SHVATA KAO ULOGU!

Vrbaški je u četvrtu sezonu ušla je sa 11 propalih veza u prethodnim sezonama rijalitija „Zadruga“, ali je nastavila da istim tempom menja partnere. Ubrzo po ulasku u „Zadrugu 4“ imala je i kratku aferu sa Milanom Jankovićem Čorbom, potom uplovila u romansu sa Franom Pujasom, ali i sa Filipom Carom.

Nakon te propale veze okrenula se Mišelu Gvozdenoviću. Inače, tokom prethodnih učešća u rijalitiju Mina je bila sa: Nemanjom Đerićem Đeksonom, Tomom Panićem, Jovicom Putnikovićem, Markom Markovićem, Savom Perovićem, Mateom Matijevićem, Mensurom Ajdarpašićem, Vladimirom Tomovićem, Ervinom Mujakovićem i Adamom Đoganijem.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.