KARLEUŠI JE OPALA KOSA, VESNA JE UNIŠTILA NINA: Mira Kosovka OTKRIVA Š**ANTNE ESTRADNE TAJNE

To između njih je bila fat**na ljubav, a nije ga pomenula ni u knjizi. To je Vesna Zmijanac. Mnogo ju je voleo, a na kraju je ostao veoma razočaran u nju

Jedna je od najvećih zvezda osamdesetih i devedesetih godina Mirjana Petričević poznata kao Mira Kosovka (61) pamti mnoge priče iz života pevača o kojima nerado govori u javnosti.

Ipak, odlučila je da za Srpski telegraf otkrije detalje iz prošlosti prerano pre**nulog legendarnog pevača Nina Rešića, kojeg je, kako kaže, gledala kao brata.

Mira smatra da je Vesna Zmijanac u velikoj meri kriva za njegovu propast, te da ga je ona uništila.

Nino je bio moj dobar drug, volela sam ga kao brata. Sad gledam njegovu ćerku Sandru u “Zadruzi” kako je otresita, pa kažem, bože dragi, da je imao makar nokat njene snage

On je voleo da bude u kući, da se sakrije od svih. Bio je osetljiv, a drpali su ga svi živi. Stalno je bežao kod mene. Samo kod mene je imao mir. Žalio mi se i plakao.

Stalno kažem sebi, da sam ostala u Srbiji, možda bi Nino danas bio živ – priča pevačica za naš list, pa priznaje da je strašno ljuta na Vesnu Zmijanac, koja se loše ponela prema Ninu:

Sećam se koliko su se Nino i Vesna voleli. On je na kraju bio veoma razočaran u nju i prekinuo je vezu sa njom. Ona ga je uništila. To je bila fat**na ljubav, a nije ga pomenula ni u knjizi. To je Vesna Zmijanac.

Imam mišljenje o njoj, ali ne želim da pričam. Ne želim da se provlačim sa njom. Nino je nju mnogo voleo. Dvoumio se da li da se pomiri sa njom. Bili smo u Crnoj Gori, ona je pevala u Budvi. Otišao je da vidi da li ima šanse da se pomire. Ujutru se vratio totalno razočaran. Tada je rekao: “Nikad više sa Vesnom”.

Kosovka se, pominjući Ninovu ćerku, koja je trenutno u rijalitiju, osvrnula na ponude koje je i sama dobijala za ovaj TV format.

Mene svuda zovu, zvali su me i sada za “Zadrugu”. Milica Mitrović se nekada družila sa mnom, volela je da dolazi kod mene. Bila je devojčurak. Zvala me je i u “Farmu”.

Ne postoje pare da uđem tamo. Zamislite da se ja kačim s ovim facama. Da me neko takav uvr*di – zaključila je nekada veoma popularna pevačica.

(Republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.