Mili otkrio kad izlazi album finalista „Zvezda Granda“

Aleksandar Milić Mili, produkcijski mentor u “Zvezdama Granda”, otkrio je u razgovoru za Nova.rs tokom finalne večeri da će premijera albuma s pjemama ovogodišnjih takičara biti u septembru.

„Osjećam se relaksirajuće, došli smo do kraja jedne velike borbe talenata.

Ni sami u nekim momentima nismo znali kuda da krenemo, kakve odluke da donesemo, ali mislim da je na kraju sve ispalo fantastično“, rekao je Mili na samom početku razgovora, a na pitanje ko će biti ovogodišnji pobjednik „Zvezda Granda“, kaže:

„Ja znam ko je sigurno pobjednik – mi smo svi pobijedili. Ko god da večeras odnese nagradu, mislim da smo svi pobijedili – i žiri, i produkcija, i kandidati.“

Mili ističe i da je sretan što po prvi put u karijeri radi s mladim talentima koje on usmjerava..

„Uvijek sam radio sa velikim zvijezdama, a sad me stvarno inspiriše to što prvi put radim s mladima, što radimo od početka, što ih usmjeravam na pravi put.

Ja sam sam imao 120 kandidata i koliko god je bilo naporno, uživao sam.“

Mili je na kraju otkrio i to da će autor albuma za zvijezde Granda biti on, te da će svjetlost dana ugledati u septembru.

„Po prvi put se radi album zvezda Granda, gdje će biti neki od finalista i nekih koje je produkcija odabrala kao otkrića godine.

Odmah poslije finala pobjednik će da dobije pjesmu, možda čak i prva tri. Taj album sam ja radio, ima različitih žanrova.

S pobjednikom ću da radim odmah, a premijera tog albuma će, mogu ekskluzivno da najavim, biti u septembru“, zaključio je prenosi expresstabloid.

.