Aca Lukas: “Brena je govorila da sam klo*ar i na**oman”

Aca Lukas je u autobiografiji “Ovo sam ja” otkrio da je zaratio sa Lepom Brenom jer ga je iza leđa nazivala ‘klo**rom’ i ‘na**omanom’!

Pjevač tvrdi da joj je oprostio to što je u Americi spojila njegovu bivšu suprugu Sonju Vuksanović sa NBA košarkašem Markom Jarićem i prikrivala njihovu romansu, ali da ne može da pređe preko ružnih riječi koje je o njemu izgovorila!

“Kada sam se odselio, u mojoj kući na Bežanijskoj kosi Sonja je okupljala drugarice.

Pile su kafu i pričale. Jedna od njih mi je poslala snimak na kojem Brena tješi Sonju: “Šta se nerviraš, šta će tebi taj kl**ar i na**oman?”, napisao je Lukas u knjizi i dodao da Brena i dalje vjeruje da se naljutio na nju zbog Jarića, koga u knjizi zove Majami, po mjestu gdje živi i gdje Brena i Boba Živojinović imaju stan: “Prvo: moja žena nije retard kome neko treba da namješta muškarce.

Drugo, mnogo važnije: Brena je dolazila u moju kuću i mazila moju kćerku, o čijem ocu je govorila da je klo**r i bezvrijedni na**oman”.

Pjevač je zatim opisao i kako je saznao da ga je Sonja prevarila sa svjetski poznatim sportistom, dok je bila Brenina gošća u Majamiju.

“Leškario sam u krevetu i igrao neku hazardersku igru. Odjednom je laptop zabagovao.

Umalo ga nisam bacio kroz prozor. Na sreću – a kasnije se ispostavilo na nesreću – ugledam Sonjin tablet.

Uključim i vidim nepotpisanu poruku, ali sa likom pošiljaoca. Sličica, na njoj neki bradonja.

Potražio sam Breninog i Bobinog sina Viktora: ‘Da li znaš ko je ovo na slici?’, pitao sam ga. ‘Kako ti ne znaš ko je? Naš NBA igrač’, odgovorio je”.


Lukas je potom kupio lažnu SIM karticu i pozvao Jarića, kome je prethodno pisao s tog broja u Sonjino ime.

Kada je uspostavio vezu sa suparnikom, dao je svojoj ženi slušalicu.

Ona je preblijedila i tada je folker definitivno bio siguran da ga je prevarila s bivšim mužem top-modela Adrijane Lime: “Posle nekoliko dana čujem od ljudi kako je Majami pričao da je k**ao ženu Ace Lukasa.

E, to je već bilo previše. Pozvao sam ga. ‘Vidi, s*so jedna. Nisi j**o mene, pa da se hvališ zbog toga. A ako svratiš u Beograd, računaj da ćeš igrati na Paraolimpijadi’.

Jarić je posle tri mjeseca ipak došao u Beograd, ali okružen ‘gorilama’.

“Sve vrijeme je imao obezbjeđenje. Preko posrednika je nudio pare da izgladimo odnose. Sve ovo što se desilo bio je konačan kraj iluzije da ćemo se Sonja i ja možda pomiriti”, otkrio je folker u knjizi.

Aca Lukas je u autobiografiji otkrio zašto nije došao na svadbu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, iako je bio pozvan.

Rekao sam mu: ‘Hvala ti, Filipe, na pozivu, ali ja imam jedan uslov – da Brena ne bude na svadbi’ prenosi expresstabloid.

.

.

.

.