OTKRIVENO ZAŠTO SU BOGDAN I CECA MORALI DA SE RASTANU: Nećete vjerovati zbog čega je NARUŠENA LJUBAVNA IDILA

Otkriveno zašto su se Ccea i Bogdan rastali!

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović važe za skladan par, a kako je medijima, koji ih pomno prate, poznato, do sada su bili nerazdvojni.

Ipak, izgleda da je idili došao kraj, a Bogdan i Ceca rastali su se bar na neko vreme…

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović već mesecima omiljena su tema javnosti. Mediji doslovno prate svaki njihov korak, a Bogdanova posvećenost i briga o izabranici, oduševljavaju.

Ipak, idila je nakratko narušena, a Bogdan i Ceca koji su navikli da svakodnevno uživaju u zajedničkom vremenu morali su da se rastanu.

Naime, kako se noćni život i zvanično vratio u Beograd, obim Bogdanovog posla je porastao, pa ovoga puta nije mogao da otputuje na odmor sa svojom lepšom polovinom, kaže izvor za naš portal.

A dok Bogdan radi kao menadžer jednog luksuznog restorana, Ceca uživa u odmoru na Kipru, gde je nedavno otputovala, kako bi sabrala utiske, nakon meseca punog proslava, koje je porodica Ražnatović organizovala u velikom stilu.

Prekopotrebni odmor, ipak, neće dugo trajati, jer pored poslovnih obaveza, Ceca nestrpljivo iščekuje da se vrati u Beograd, u zagrljaj svog voljenog, a prenosi Story!

(Republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.