Neda Ukraden o nemoralnim ponudama: “Ja sam bila ona Neda, što ne da”

Nedavno je Neda otkrila da su joj se brojni političari udvarali, a na pitanje da li će i o njima pisati u knjizi odgovorila je:

Neda Ukraden već neko vrijeme najavljuje svoju autobiografsku knjigu u kojoj će otkriti najbolje, ali i najgore anegdote, iz svog bogatog života.

Pjevačica se dotakla i emisije “Zvezde Granda” i ne krije da razmilja da postane dio žiriija u muzičkom takmičenju, pa ga je i prokomentarisala.

“Nadam se da će moja knjiga ugledati svjetlost dana na Sajmu knjiga, jer želim da to bude jedna prava promocija, oficijalna, tamo gdje je mjesto knjizi.

Ako ne bude, promovisaćemo negde drugdje, u svakom slučaju, pri kraju je. Došla sam do jednog ljubavnog zapleta. Opisala sam ga u knjizi, to je strašan ska**al bio.

Najstrašniji! Radnja se dešava u Americi, naš čovjek je u pitanju. Bio je baš buran rastanak”, otkrila je Neda i dodala:

“Moje štivo je štivo žene koja je za 50 godina bogate karijere doživjela toliko toga divnog, uzbudljivog, lijepog, upoznala zanimljive ljude, pevala istorijskim ličnostima, snimala neke hitove, borila se za njih.

Opisala sam i ska**ale oko tih hitova, recimo oko pjesme ‘Zora je svanula’. To su bitke bile, recimo, pjesma se zvala drugačije i tako dalje.

Biće i detalja iz privatnog života, ljubavnih odnosa, drama. Koristiću prava imena”.

Nedavno je Neda otkrila da su joj se brojni političari udvarali, a na pitanje da li će i o njima pisati u knjizi odgovorila je:

“Svi su mi se političari udvarali, to je bilo kao po difoltu. Nisam ih ozbiljno shvatala.

Toliko su mi bili nezanimljivi ti ljudi da je to neverovatno. Zato što sam ja bila iznad te priče, nisam zavisila od dobre volje nekog političara”, rekla je Neda i otkrila da joj je jedan urednik prijetio, jer nije željela da spava sa njim.

“Ja sam žena koja je završavala dva fakulteta i tako me je boljelo uho da li će nekom političaru da se svidi Neda Ukraden ili ne svidi. Ili uredniku, recimo, jednom uredniku su prij*tili.

Rekao mi je da nikada više neću pjevati jer nisam pristala da mi on uđe u sobu.

Naravno, privlačilo ih je moje odbijanje. Ja sam bila ona Neda, što ne da!”, ispričala je Neda Ukraden prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.