Snežana Đurišić: Brena i Saša su me izvukli iz dep**sije

Pjevačica Snežana Đurišić punih 36 godina živjela je u srećnom braku sve dok joj nije pre**nuo suprug Slobodan Gvozdenović.

Nakon nekoliko godina upoznala je doktora Vanju Miloševića, koji joj je vratio nadu u ljubav.

U emisiji “Grand magazin“ otkrila je da su je tada, iz najtežih trenutaka života izvukla upravo “Zvezde Granda“ na čelu sa Sašom Popovićem i Lepom Brenom.

„Zahvalna sam im što su me pozvali i rekli da moram da dođem. Nisam bila za to jer mi nije bilo ni do čega.

Jako mi je bilo teško da se transformišem i smijem kada mi nije do smijeha, međutim vremenom sam lakše podnosila.

Tačnije nije mi bio napor i tada sam shvatila da mi je to zaista pomoglo da lakše izguram to breme“, rekla je Snežana koja je neposredno nakon sm**i supruga posjećivala psihologa pa čak i željela da proda zajedničku kuću.

U tim trenucima Snežana nije ni sanjala da će joj se ponovo dogoditi velika ljubav, iako je za nju bila otvorena- Željela sam to ali nisam bila tragač.

Moj stav je oduvijek bio ako se desi desi se, ako ne, opet hvala Bogu- rekla je Đurišićeva pa ispričala kako je upoznala Vanju.

„Ja u slučajnosti ne vjerujem. U momentu kad sam bila spremna da se ponovo pojavljujem u javnosti, otišla sam na promociju knjige Jelen Baćić Alimpić i srela Vanju.

Znala sam ga 20 godina prije toga i od tad se nismo vidjeli. Bio je u tom istom restoranu nezavisno od promocije, prišao da se pozdravi i pozvao me da sjednem sa njim i njegovim prijateljima na kafu“, kazala je Snežana.

Pjevačica je dodala i to da se odmah pri susretu osjetila čudna energija, a nakon par izlazaka javila se ljubav u kojoj Vanja i ona uživaju i danas prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.