MILICA PAVLOVIĆ OTKRILA DA LI VOLI ŽENE

Poznata pjevačica Milica Pavlović bila je gost u “Espreso tviteru” i odgovarala na komentare koji se na ovoj popularnoj društvenoj mreži pišu o njoj.

Da zrači pozitivnom energijom i da je zvijezda koja se dobro osjeća u svojoj koži pokazala je ekipa koja je uživala radeći sa njom emisiju.

Pored toga što je vrcavo i jako neposredno odgovarala na tvitove, Milica je kroz iste otkrila i mnogo toga o sebi što zanima njene fanove i pobornike ovoga što radi.

Senjorita se dotakla svog seksualnog opredeljenja, progovorila o planovima za Evroviziju, vezi sa Milanom Stankovićem, fotošopu, svojim projektima i planovima i nagovijestila nešto što svi dugo čekamo.


Najveće razočarenje u životu će mi biti ako se jednog dana ispostavi da Milica Pavlović nije lezbejka – glasio je jedan od tvitova na koji je pjevačica ostavila sve u rebusu

– Pa vidi, ajde još malo sačekaj za odgovor…

Umalo sam zavrištala zašto mi niko nije rekao da su Milan Stanković i Milica Pavlović bili u vezi?

– Kad? Nije mi Milan rekao, nije me obavijestio – glasio je Miličin odgovor 2050 Novinar: Milice, pa kako je moguće da još nemaš dečka? A Milica Pavlović kaže: Puno radim a vi ste mi baš slatki…

– Stalno mi postavljaju ovo pitanje i ja stalno isti odgovor dajem. Biće drugačiji odgovor prije 2050 sigurno – otkrila je Milica.

Podsjetimo, u medijima se u posljednje vrijeme piše kako je pjevačica konačno pronašla svoju sreću i da je zaljubljena u sina bivšeg fudbalera Niše Saveljića, Nikolasa sa kojim su je par puta zajedno usnimili.

Da se vješto kriju svima je jasno, jer se niti ona niti on nisu oglašavali u medijima povodom toga.

Da li je sa ovim odgovorom htjela da nagovijesti veliko prizanje, uskoro ćemo saznati? prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.