Boban Rajović predstavio “Malenu”: Fanovi oduševljeni

Pjesmu je radio talentovani Cobi, a u spotu koji je oduševio publiku glume popularna glumica Teodora Bjelica, kao i Dragan Marinković Maca.

Kada je rekao da sprema velika iznenađenja čim se stiša pandemija korona vi**sa, Boban Rajović nije pričao u prazno, u šta se publika uvjerila i danas.

Naime, dugoočekivana pjesma “Malena” konačno je ugledala svjetlost dana, pošto su je fanovi željno iščekivali, naročito nakon što su u najavi za istu čuli da je riječ o prilično drugačijem fazonu od onog na koji su navikli kada je njihov miljenik u pitanju.

Pjesmu je radio talentovani Cobi, a u spotu koji je oduševio publiku glume popularna glumica Teodora Bjelica, kao i Dragan Marinković Maca.

Veliki dio kadrova snimljen je u srcu Beograda, u Knez Mihailovoj, što je ovom spotu i novom ljetnjem hitu dalo poseban šmek.

– “Malena” je konačno tu! Ljudi moji, toliko sam sretan što je ova pjesma ugledala svjetlost dana, što je konačno tu, u vašim domovima, kolima, i svuda gdje ćete uživati i opuštati se.

Ja sam uživao dok sam je snimao, kako u studiju, tako i kada je riječ o spotu. Hvala svima koji su bili dio ovog projekta!

Hvala Cobiju koji je napravio fantastičnu stvar, jer trebalo je napraviti nešto novo, što ne liči na druge, a ide uz mene.

Hvala Teodori i Maci koji su fantastično odradili svoj dio “posla” u “MALENOJ”.

Hvala svima koji su bili ispred i iza kamera, hvala svim dobrim ljudima koji su svojom spontanošću ovaj spot učinili posebnim.

Volim vas, uživajte! – poručio je Rajović putem Instagram profila prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.