Slavica Ćukteraš odlučna: “Brak je tenzija u koju više neću ulaziti”

Slavica Ćukteraš progovorila o emotivnom statusu, pa priznala: Papir može samo da te upropasti i apsolutno ništa ne znači.

Iako je zbog braka i majčinstva godinama bila u medijskoj ilegali, Slavica Ćukteraš se poslije razvoda od golmana Vladimira Avramova vratila estradi i pjevanju.

Aktivnija je nego ikad u medijima, javnom životu i na društvenim mrežama.

Nakon godinu i po dana bez posla i pevanja, preležane korone i manjih problemima sa sluhom, pjevačica se pojavila na jednom gradskom dešavanju gdje nije krila sreću što je izašla kako bi se vidjela sa kolegama i predstavnicima sedme sile.

Osvrnula se na period korone i svoj emotivni status, pa je priznala da je još uvijek solo.

– Nisam se još zaljubila i iskreno ne tražim ljubav, neka sada ona nađe mene – rekla nam je pjevačica koja je karijeru počela u prvoj sezoni „Zvezde Granda“.

Dodala je i da više ne bi stala na ludi kamen jer se o njega jednom već saplela.

– Ne bih se ja više udavala. Papir stvarno ne znači apsolutno ništa. Može samo da te upropasti.

Shvatila sam da brak stvara tenziju i po mom mišljenju, to je samo obaveza više – objašnjava pjevačica, koja je preležala koronu i nakon nje imala manje posljedice sa sluhom, srcem i plućima.

– Sada sam zdravstveno dobro, ali zbog korone i karantina sam totalno poludjela i sada sam još l*đa – kaže Slavica kroz smijeh.

Folkerka je aktivna na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljuje duhovite video-snimke, a zbog njihovog sadržaja nam je jasno zašto kaže da je sada još l*đa nego prije prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.