Goga Sekulić: Za “Ga*ice” sam podigla kredit

Goga Sekulić, popularna domaća pjevačica, u emisiji “Sceniranje” na Kurir televiziji govorila je o svom životu i karijeri, a otkrila je i da nije svim pjevačima baš lako da dođu do novca i da je u više navrata morala da se zajmi da bi objavila album.

– Za album “Gaćice” morala sam da podignem razliku u kreditu i to sam tek skoro odplatila, jer sam imala i kredit za stan – kaže pjevačica i dodaje da u svijetu šou biznisa nije sve tako lako kao što mnogi misle.

– Svi kažu da mi novac nadoknadimo za jedno veče, ali to nije istina. Ulaganja su velika. Nekad nađem sponzora za spot, nekoliko puta mi je i tata pozajmio ili prijatelji

Nije da to meni neko pokloni, nego ja to pozajmim, pa uredno vratim – navela je pjevačica.

Ona se osvrnula i na dašnje pjesme, koje je žestoko iskritikovala.

– Nekada su se svi stidjeli da izgovore ime moje pjesme “Ga*ice”, a danas je ona gospodska pjesma – navela je popularna pjevačica.

Goga je u “Sceniranju” otkrila i kako je morala da proda svoja kola kako bi platila Marini Tucaković pjesmu.

– Kada sam uradila jednu pesmu sa Marinom i Damirom morala sam da prodam auto kako im ne bih ostala dužna. Bilo mi je žao.

A kada sam divljala sa A8 po gradu tad su svi pitali ko stoji iza mene – kaže Goga i dodaje:

– Iza mene stojim ja! Nikad me nisu jurili za novac, ljudi su jako korektni. Desio se i prelijep gest, od Saše Lazića sam dobila i prelijepu baladu – kaže Goga prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.