Sandra Afrika priznaje šta voli kod muškaraca: “U krevetu nisam staromodna”

Pjevačica Sandra Afrika otvorila je dušu o privatnom životu, koji već godinama intrigira javnost.

Vozite bijesni automobil. Šta kažu muškarci kada stanu pored vas na semofaru?

– Pa kažu: ”Ćao, da li možemo da se slikamo?“, pošto vozim kabriolet, pa spustim krov jer obožavam sunce. U principu je to ta vrsta dobacivanja. Volim brza kola.

Voljela sam ih uvijek i vozim ih. I sada planiram da promijenim auto i kupim neki brži.

Lepa, atraktivna i sama. Kako je to moguće?

– Ne znam šta je razlog. Tako valjda treba da bude. Baš mi je super ovako. Divno mi je. Posvećana sam sebi i imam vremena koje ranije nisam imala za sebe.

Kada sam zaljubljena i kada imam osobu pored sebe, fokusiram se dosta na nju i moj život zapostavljam. I bolje mi je kada sam sama.

Mnogi fudbaleri vam se udvaraju. Zašto vam se nijedan ne dopada da mu date šansu?

– Nisu samo fudbaleri (smijeh). Ne padam ni na nikoga. Ne odgovaram na poruke. Stižu na Instagramu, ali ne odgovaram. Ne volim dopisivanje tog tipa.

Ja bih prije bila sa nekim koga sam upoznala preko nekog, družila se, nego da ga nađem preko Instagrama. To mi je katastrofa. Po tom pitanju sam baš staromodna.


A kada je ljubav između četiri zida?

– E, tu nisam staromodna (smijeh). Gl*po mi je da ja pričam o tome. Samo ću reći da nisam.

Da li ste patili u ljubavi?

– Veoma sam emotivna u ljubavi, poslu. Takva sam. Dosta stvari može da me povrijedi. Izgledam jako i mogu dosta stvari da ponesem na leđima i to činim 15 godina koliko sam dio estrade. Ova džungla me je ojačala, ali sam generalno emotivna osoba.

Da li biste bili sa dečkom koji je lijep, zgodan, a nema posla i vi morate da ga izdržavate?

– Nikada u svom životu nisam birala momke po tome čime se bave i šta generalno rade. To mi nije bitno. Ali je jako nezgodno kada je žena stabilna i svoja, a muškarac nije.

Ne bismo išli u tom smislu. Mislim da ne bismo uspjeli. Muškarci treba da budu jači i da budu uz ženu, a ne obrnuto, što se tiče tih stvari.

Međutim, kada volim, ja volim i tu je kraj svake priče. Koliko imamo, imaćemo. U tom sam fazonu. Ali rijetko da može da se to spoji prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.