GOLUBOVIĆ POTPISAO PAPIRE ZA RAZVOD, IVANA GA NE ŽELI VIĐATI NI NA SUDU: Ženi i detetu ostavio NEVEROVATNU SUMU I STAN

Kristijan Golubović pristao na razvod.

Kristijan Golubović rešio je da stavi tačku na brak sa suprugom Ivanom pa je, prema šisanju pojedinih medija, podneo papire za razvod braka.

Naime, on je sa advokatom poptisao papire, a kako navodi Star, bivšoj je ostavio stan u Kraljevu i sumu od 60.000 evra.

Kristijan je želeo da izađe iz Zadruge i sa suprugom obavi razgovor oko razvoda i podele imovine, ali ona nije želela da se sa njim vidi. Kako ne bi odugovlačio, i čekao kraj rijalitija, on je sa svojim advokatom popričao i zatražio razvod, a pre nekoliko dana stigli su i papiri da potpiše.

On je izašao na kratko, potpisao je papire i sad se čeka samo da Ivana potpiše i da ih sud razvede. On je svom advokatu rekao da ostavlja stan u Kraljevu Ivani sa kojom ima ćerku Veru, kao i 60.000 evra koje ima na računu.

Smatra da je time obezbedio i nju i dete. Zahtevao je da se vrlo precizno ispiše sve, jer ne želi da daje klasičnu alimentaciju. On će svakako ćerki pružati i kupovati šta treba, a takođe je naglasio da advokat prenese Ivani da insistira da ćerku viđa kada god poželi.

Koliko mi je poznato, Ivana još razmišlja o uslovima koje je Kristijan postavio, ali najverovatnije da pristaje na sve, s obzirom da je rekla da će uskoro potpisati razvod jer želi da se što pre razvede– kaže Golubovićev prijatelj i dodaje:

Ona je zamolila da se na sudu ne sreće sa Kristijanom jer ne želi da ga vidi. Mnogo je pogodilo to što je opleo po njoj i govorio kako mu je brak sa njom bio loš. Više je boli to, od same prevare. Kristinu ne spominje, ni ne gleda više rijaliti uopšte– završava izvor za Star.

Sa druge strane, Kristinina drugarica otkrila je da, nakon sukoba sa Golubovićem, niko od Kristininih ne podržava vezu za njim.

Kristina je već pobegla iz veze u kojoj je bla ma***irana, Kristijan je počeo baš da je ponižava, i onu kragnu kojoj je napravio tokom sv*đe, ka**trofa. Vidim ja šta on radi, on je nesiguran muškarac, a kako bi sebe uzdigao u Kikinim očima, on izmišlja kako ga spopada Mina koja može ćerka da mu bude, pa kako Miljana hoće s*** sa njim, ne vidim čemu to. Strašno, više niko ne podržava da ona bude sa njim– kaže Kristinina drugarica.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.