OD NJEGA PUNO OČEKUJE: Đorđe David smatra da ima najboljeg pjevača u svom timu

Nada se da će Muharem Hadrović napraviti karijeru nakon finala.

Član žirija “Zvezda Granda”, Đorđe David , sumirao je utiske ovogodišnje sezone muzičkog takmičenja, koje se odužilo zbog situacije sa korona vi***om. Bilo je svega – od smijeha, suza do sv*đa i rasprava sa takmičarima i članovima žirija.

Uprkos svemu, Đorđe ističe da je ponosan na ceo tim jer je opravdao očekivanja publike, a posebno kandidata kojima su kao mentori pomogli.

-Pošto je sezona produžena na duplo vremensko trajanje, kako se to kaže, sa onim dodatnim kvalifikacionim krugovima otkad je Aleksandar Milić Mili ušao, ovo je sezona u kojoj su realno mogla da se naprave dva finala.

Toliko je kvalitetnih kandidata bilo.

Naravno, svi oni koji su prošli od prvog kruga, pa do polufinala, sve ono što su sa mentorima prolazili, mislim da su u prednosti po onome šta su dobili kao informaciju- priča roker, koji se osvrće i na kandidate koji su se naknadno pridružili takmičenju.

-Svi oni koji su na pola sezone, od septembra 2020. godine, ušli i preskočili te neke uvodne krugove, mislim da će im faliti ta neka naobrazba koju su od mentora mogli da dobiju.

Nema više treme, sad je samo varijanta spakovati kandidata svog u finalu što je bolje moguće-rekao je David i istakao svog kandidata u kojeg polaže sve nade u daljoj karijeri poslije takmičenja.

-Što se tiče mog Muharema Hadrovića, mogu reći da je to čovjek koji je najbolji pjevač. Brutalan je i mislim da je pravo osvježenje. Zastupnik je pop zvuka, a njegov fazon je širok- kaže on.

Veliko finale „Zvezda Granda“ održaće se 24. juna u studiju na Košutnjaku. Đorđe kaže da će borba biti žestoka i da se već raduje sljedećoj sezoni prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

David.png

.

.

.

.

.

.

.

.