VODILI SMO LJUBAV KAO PRASIĆI: Kristijan žestoko opleo po Kristini jer je laka, pa otkirio njene NAJINTIMNIJE tajne

Ona je laka žena, sve mu je dala za manje od nedelju dana!

Dok su odgovarali na pitanja gledalaca, Kristijan i Kristina, koji su do skoro bili u ljubavnoj vezi, dotakli su se njihovog odnosa, pa i teme s**a.

Kristijan je otkrio da je razlog njihovog raskida Kristinina poromiskuitetna prošlost, te da on sa svojih pedeset godina zaista ne želi da gazi po svojim principima.

Zadrugar je istakao da su oboje s***alni man**aci, te da mu je sa Kristinom u tom smislu zaista bilo odlično, ali da ga je sramota njihovog takvog ponašanja.

Kristina je njegov komentar doživela kao uvr*du, zbog čega je došlo da velikog s**oba, pa je Kristijan počeo da je vr*đa:

Bio sam sa po**o glumicom, treba li to da ti kažem? Ona se pravila fina! Znao sam šta je sve radila, i po ulici i svuda, sa jednim, dva, pet muškaraca, pa kada smo došli do s**sa rekla mi je: “Nisam ja to nikad radila”.

Ubeđivao sam je da se opusti, da se znamo, da treba da nam oboma bude lepo. Sa tobom ništa. Dala si mi sve za nedelju dana! I moram priznati, jedva da si za nijansu gora od nje!

Kristina je pokušala da objasni da je takva bila samo sa njim, ali on to nije hteo da sluša. Zadrugar je smislio da je ona laka, te rešio da pogazi sve svoje reči:

Dosadilo mi je da se j***amo po ceo dan kao prasići. Da gadimo ljude! Ja mogu i jednom i dva put i deset puta.

I ženu sam tako smarao. Ali jedno je kad to radiš prikriveno, a drugo kad cela Srbija to gleda! Jedno je kad nosiš masku i opl**čkaš banku, a drugo… Ja sam javno prevario divnu ženu! Pregazio sam preko svojih načela i bilo je dosta!

Kristini svakako nije prijalo što je Kristijan otkrio da mu je dala sve što mu je palo na pamet, pa je osim što je povređena zbog raskida, sada boli i što je svi gledaju kao laku i promiskuitetnu ženu!

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.