SPREMA SE SVADBA: Ana Sević je dugo čekala vjeridbu

Daniel Nedeljković joj je priredio iznenađenje,a zasijao je neobičan prsten na njenoj ruci.

Ana Sević podijelila je sa svima sretne vijesti da je zaprošena i nije skidala osmijeh sa lica! Njen izabranik Daniel Nedeljković pitao ju je da se uda za njega, a njen odgovor bio je – “da”! Daniel je uspio da svoj plan drži u tajnosti, a pevačica nije ni slutila šta se sprema.

Daniel je često pažljiv prema Ani, izvodi je i obasipa skupocjenim poklonima, a ona nije imala pojma da planira da je zaprosi.

Dugo je čekala i nadala se toj vjeridbi, ali nakon porođaja se posvetila kćerkama i nije joj bilo ni na kraj pameti da će se to baš sad desiti.

Nije primketila ništa neobično u partnerovom ponašanju, mislila je da je to veče kao i svako drugo. Sredila se za izlazak, a uslijedilo je oduševljenje.

Sve je bilo po protokolu, Daniel je kleknuo i otvorio kutijicu sa neobičnim, skupocjenim prstenom. Ana je odmah rekla “da” i nije skrivala sreću.

Odmah je pozvala najbliže da podijeli lijepe vijesti, uslijedile su brojne čestitke i velike želje.

Kako su odmah poslije vjeridbe pričali, žele da naprave svadbu za 300 ljudi i provesele se sa porodicom, prijateljima i Aninim kolegama, samo još nisu odredili datum.

Kćerkica Sena je još mala, a plaši ih i pandemija koja još uvijek traje. Svakako, od uzbuđenja nisu stigli da pričaju o detaljima, a biće vremena i za slavlje.

Mnogi misle da će možda spojiti prvi rođendan kćerke i vjenčanje- priča izvor prenosi expresstabloid.

Nakon vjeridbe Ana Sević je i na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj je u naručju izabranika Daniela Nedeljkovića, a u opisu fotografije je napisala “da” uz emotikon koji označava beskonačnost, što aludira da sa njim planira da ostane zauijvek.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.