SA KONJA NA MAGARCA: Pevačica žestoko oplela po Tari Simov: Ona je SRAMOTA za ženski rod, Ša je ispao gl*p

Nije mogla da se suzdrži!

Bivša učesnica “Parova” i pevačica Irma Sejranić žestoko je osudila ponašanje njenog kolege u “Zadruzi” jer je pred milionima prevario svoju surpugu, a onda i žestoko oplela po sta**eti Tari Simov.

Tara mi je najveći krindž koji postoji. Ona mi je sramota za ženski rod nažalost. Mlada je, nije još dovoljno sazrela da bi mogla da uvidi neke svoje greške – počela je ona za “Idj” i nastavila:

– Međutim, vidim da nema ni neke prave savetnike. Dosadašnji je samo motivišu na loše i to joj nisu pravi prijatelji. Ni ona sama ne zna šta je okej za njen život, za nju kao ličnost i za ono kako će se prezentovati javnosti.

Sejranićeva je primetila da Simova želi da bude pevačica.

– Neko iz blama svašta napravi, a stvarno fakat jeste tako. To je diskutabilno pitanje, ali za mene je ona trenutno najveći blam od njenog ponašanja, pa na dalje – objasnila je.

Ona se potom dotakla i Nenadove javne prevare i otkrila kako gleda na to.

Ivana to nije zaslužila, ona je bila uz njega i kada je bio niko i kada je postao Sha. Jasno mi je to sve kada posmatram sa strane, ali da je sa Tarom to uradio baš mi nikako nije jasno jer ipak kada varaš i odlučiš se za takav korak, izaberi makar neku bolju, elokventniju, obrazovaniju i kulturniju, a ona je blam.

Srozao je sam sebe nažalost – zaključila je.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.