OČAJ U PORODICI ŠAULIĆ: Šabanovu kuću ruše?!

Članovi porodice Šaulić našli su se pred novim problemom.

Šabanova udovica Gordana i njena deca suočavaju se sa nedaćom koju ovoga puta ne znaju kako da reše, s obzirom na to da se pojavio gastarbajter iz Nemačke koji ima plan da u Krčedinu gradi hotelski kompleks i to upravo na mestu gde je čuvena Šabanova vikendica.

Prema rečima izvora iz Krčedina, taj čovek je spreman na sve, pa uveliko ubeđuje komšije pokojnog Šabana da mu prodaju svoje placeve kako bi ostvario svoju zamisao, a na kraju planira da ubedi i Gocu.

Ne znam da li je Gordana čula za to da se taj čovek sprema da pondi svima velike pare i da kupi nekoliko placeva, među kojima je i Šabanov- započinje izvor za “Sc***al” i nastavlja:

Znam da Goca ni za živu glavu neće dati tu kuću jer je ona najlepša uspomena na pokojnog Šabana pored pesama koje je ostavio. Malo se više zaleteo taj gastarbajter, misli da je Goca od juče i tikva bez korena, ali neće mu to proći.

Na silu i preko ucena se ništa ne može. E sad, tamo su se u Krčedinu meštani uplašili jer im on preti i ucenjuje ih, pa malo popuštaju pod pritiskom, ali sam siguran da Gordana neće dozvoliti da se uništi Šabanov raj na Dunavu – zaključuje izvor.

(Republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.