TINA IVANOVIĆ IZVADILA SILIKONE PA POKAZALA GR**I: Pevačica objavila sliku zbog koje će muškarci pasti u nesvest

Pevačica Tina Ivanović odlučila je da izvadi silikonske implante iz gr*di i, kako je otkrila, sada se mnogo bolje oseća.

Tina veoma vodi računa o svom izgledu, a sada je objavila fotografiju na svom profilu na Instagramu od koje će mnogima zastati dah s obzirom na to kako pevačica izgleda u petoj deceniji.

Eh, da mi je bila ova pamet, a one godine nikada ne bih ugradile silikone. Pošto mi je to dosadilo i više mi se ne dopada ta plastika odlučila sam da ih izvadim. Više nemam plastične gr*di – kroz smeh je rekla Tina u „DeToxic“ emisiji pa time otrkila da se kaje što je stavila silikone.

Inače,Tina se pre nekoliko godina suočila i sa kancerom upravo u do*ki, kada su joj lekari čak dali i veoma loše dijagnoze:

– U oktobru 2014. godine sam se samopregledala i napipala tri limfne žlezde ispod gr*di i pazuha. Lekari su najpre pomislili da imam rak limfnih žlezda, što je za mene bilo kao šamar.

Onda su otkrili da je u pitanju promena na dojci i uputili me na dalje preglede – ovako je svoju životnu priču za “Story” počela Tina.

– Najgore je bilo kad je doktor rekao: „Samo da nije otišlo na kosti.“ Gledala sam ga belo, hladan znoj me je oblio. Odmah su sazvali konzilijum i uputili me na detaljne preglede – ultrazvuk, magnetnu rezonancu, skener. Rekli su mi da su prognoze jako loše – priča pevačica koja kaže da joj se tada svet srušio.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.