OTKRIVENA BASNOSLOVNA SVOTA NOVCA KOJU JE ŽIKA JAKŠIĆ IZDVOJIO ZA BIVŠU SUPRUGU: Kompletno joj RENOVIRAO stan, ona se uopšte NIJE BUNILA

Žika Jakšić pokazao kakav je džentlmen.

Voditeljka i pevačica Dajana Paunović i muzički producent Saša Žika Jakšić.bili su u braku sedam godina, iz kog imaju i sina Dušana.

Ljubav sa 24 godine mlađom suprugom oduvek je privlačila pažnju javnosti, a kao razlog razvoda jesu neusklađeni stavovi i navike, kako su naveli u pisanom saopštenju.

Međutim, uprkos razvodu, Žika je bio najveći oslonac u njenom životu. Naime, kako piše Alo producent joj je pomogao da renovira kompletan stan, a za ovaj projekat izdvojio je 10.000 evra i Dajani ispunio svaki hir pri menjanju enterijera.

Dajana i Žika i posle razvoda skoro da žive tako kao da se njihov brak nije ni završio. Oni stanuju na Bežanijskoj kosi jako blizu jedno drugog, redovno se čuju, viđaju i zajedno učestvuju u vaspitanju i podizanju sina Dušana.

Dajana nijednu odluku ne donosi ako se pre toga ne posavetuje sa Žikom. Ona je majka njegovog deteta, a on to jako ceni i trudi se da joj ništa u životu ne fali.

Poslednja u nizu pomoći bivšoj supruzi je zavidna suma novca koju joj je poklonio kako bi renovirala stan – objašnjava izvor.

Dajana Paunović je u februaru ove godine dala otkaz na mesto voditeljke emisije „Svitanje“ koja se emitovala na TV „Pink“, a taj luksuz je sebi mogla da dozvoli jer ona sa svojim bivšim suprugom nema problem oko alimentacije u visini od 5.000 evra koju on redovno i na vreme uplaćuje.

O visini alimentacije ne bih da govorim jer mislim da nije umesno, ali činjenica je da Žika ne propušta da je uplati i da to nije mala suma što njoj umnogome olakšava kako njen, tako i život njihovog sina – dodaje za Alo! izvor blizak Dajani.

Između ostalog, i Žika je sam najavljujući bivšu ženu u svojoj emisiji rekao:

Imam tu čast i zadovoljstvo da predstavim jednu divnu damu i majku koju sam mnogo poštovao i voleo i još uvek je volim, voditeljku Dajanu Jakšić, pardon Paunović.

Dajana i ja smo primer kako ljudi i nakon razvoda mogu lepo i normalno da funkcionišu – rekao je tom prilikom Jakšić.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.