MAJA DOSLOVNO PLIVA SA RIBAMA: Zadrugarka nakon sv*đe sa Janjušem završila u jezeru

Maja nije uspela da prepliva jezero…

Marko Janjušević Janjuš došao do Maje Marinković koja je iza rešetaka zbog današnjeg haosa koji je izbio između njih, što se završilo Majinim skakanjem u jezero.

Šta mi radiš, bre?! Nisam pi**n! Što mi radiš ovo, pitam?! Što mi radiš ovo, hoćeš da mi život uništiš?! – ur*ao je Janjuš.

– Zato što grliš Minu!

– Ja grlim Minu?! A šta ti radiš?! Ti mene, devojko, ne voliš! Ud*raš me i štipaš! Nemoj da lažeš više, mene nećeš praviti bu**lom – to sam došao da ti kažem! Ja tebe ne provociram, nisam pi**n, nego samo pričam iskreno.

Praviš me bud**m sve vreme. Sada hoćeš da pričaš lepo, a kad me udaraš… – pravdao se bivši košarkaš, koji se potom razbesneo, pa je dodao:

Nemoj da me lažeš više, život sam ovde ostavio! Nemoj da se smeješ, nemoj da me praviš bu**lom! Ništa ti u životu nisam uradio loše. Nemoj više da me praviš bud**om, ja sam te zamolio!

Nemoj da se smeješ više, g***o jedno, ja sam jedino ovde iskren u celoj ovoj priči, a mene nazivaju folirantom, bu**lom, id**tom! Sram te bilo šta radiš, sram da te bude! Tebe boli k**ac u životu, ja sam izgubio sve zbog tebe.

Nakon toga ona je skroz pobesnela, pa je odlučila da se vrati na žurku, te je ušla u jezero.

Ona je otišla do bickla na vodi i probala da prepliva jezero, ali nije uspela.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.