U LOŠEM JE PERIODU: Milica Todorović o baladi “Proći ćeš me ti”

Ne mora biti posvećena posebnoj osobi, jer je situacija tužna.

Jedna od najpopularnijih pjevačica mlađe generacije, Milica Todorović obradovala je prije 3 dana svoju publiku i fanove novom pjesmom, i to baladom simboličnog naziva “Proći ćeš me ti”.

Milica je ovu pjesmu objavila 23. maja, baš na 33. rođendan njenog bivšeg momka, glumca Petra Strugara, pa su mediji, ali i fanovi spekulisali da li je baš njemu posvetila ovu pjesmu.

Kome su upućene reči pjesme, “Proći ćeš me ti, sebi govorim…”, zašto je odlučila da pred početak ljeta i ljetne sezone objavi baš ovu baladu i da li nam sprema neku bržu pjesmu, otkrila  je .

– Nisam očekivala takve reakcije, da će ljude toliko pogoditi pjesma. Ovu pjesmu imam dvije godine i čekala je svoj trenutak i dočekala je.

Sjetili smo se da imamo pesmu na “lageru”, a ovo je jedna prelijepa pjesma, ne zaslužuje da bude tu – kaže Milica i dodaje da je vrijeme tužno za sve nas.

 Tužno je vrijeme za sve nas, ljudi sede kod kuće, puno njih je i izgubilo nekoga.

Ova pjesma ne mora samo da se odnosi na partnerski status, već može da se odnosi i na cjelokupnu ovu situaciju sa koronom – kaže Milica.

-Pa puno osoba treba da me prođe, ali borim se sa tim već duže vrijeme.

Nije mi neki period, ja ne umijem da se pretvaram. Nema niko poseban ko me nervira, samo takvo je vrijeme – kaže Milica i dodaje da se bori.

Ona kaže da čim je čula pesmu, prvo je počela da plače, pa ju je tek onda kupila.

– Takva sam, mora nešto da me dirne – otkrila je Milica prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.