Ovo je takmičar koji je Saši Popoviću polomio zube

Voditelj Voja Nedeljković ispričao je nemilu situaciju koja se nedavno dogodila u “Zvezdama Granda”.

Naime, tokom baraža takmičar Bojan Pavlović slučajno je udario Sašu Popovića i slomio mu zub. Pavlović u razgovoru za Nova.rs navodi da mu je jako žao jer je do “inc**enta” došlo.

„Mnogo mi je žao što se to desilo, nisam osjetio da je on blizu mene.

Nisam očekivao da je on tu blizu, izvinjavam se njemu, ići ću lično da mu se izvinim“, govori u telefonskom razgovoru za Nova.rs Pavlović.

Popović je držao mikrofon i govorio koji kandidat ide dalje, a kada je prišao Bojanu i izgovorio njegovo ime za prolazak u slijedeći krug, kandidat je uz vrisak skočio sa stolice, kada se desila neprijatna situacija.

On je, naime, slučajno laktom udario u mikrofon koji je zatim udario Sašu i slomio mu zub.

Popović se u tom momentu sklonio i upitao voditelja Voju Nedeljkovića da li se vidi pukotina, a zatim nastavio profesionalno da obavlja svoj posao, kao da se ništa nije dogodilo.

„To se dogodilo od velike radosti“, govori Pavlović za Nova.rs.

Pavlović u razgovoru takođe govori da je presretan svojim plasmanom i da je zadovoljan trenutnim položajem u Zvezdama Granda.

 

„Prezadovoljan sam mentorom, prezadovoljan sam samim sobom, dostigao sam neki cilj, ima tu još do kraja… vidjećemo“, govori on za Nova.rs.

Kada je riječ o drugim kandidatima, mladi pjevač govori da je sa svima u dobrom odnosu.

„Sa svima sam super, u dobrom smo kontaktu, stalno se čujemo preko društvenih mreža, ali se ne viđamo jer su svi daleko, nema nikoga iz Kragujevca dalje ,svi su ispali u prethodnim krugovima“, govori on.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.