JOVANA JOKSIMOVIĆ ZGRANULA PRIZNANJEM O SUPRUGU ŽELJKU: Javnost u neverici nakon voditeljkine š**antne izjave

Jovana šo**rala sve izjavom o suprugu Željku!

Jovana Joksimović istakla je i da ona i Željko uvek traže balans kada je reč o vaspitanju njihovo troje dece, sina Koste i ćerki Ane i Srne

Voditeljka Jovana Joksimović otvoreno je govorila o braku sa suprugom Željkom, ljubomori i deci.

Jovana je istakla da joj nikada nije predstavljalo teret to što je životna saputnica jednog od najuspešnijih muzičara na našim prostorima.

Ne, zato što smo se od samog početka uklopili, kliknuli, živimo, radimo, podižemo decu kao tim, i nikada nam ništa nije teško – rekla je voditeljka za “Azru”.

Na pitanje da li je ljubomorna kao supruga, Jovana je rekla:

– Ljubomorna sam kao žena, ne kao supruga. Prosto, on je moj i Božiji, i nema tu šta da se doda. Isto je i obrnuto. Ljubomoran je kao muškarac. I sve to samo svedoči o ljubavi, ne o nepoverenju.

Jovana Joksimović istakla je i da ona i Željko uvek traže balans kada je reč o vaspitanju njihovo troje dece, sina Koste i ćerki Ane i Srne.

– Mi pokušavamo da budemo nepopustljivi u onim životnim principima koji će od njih načiniti dobre ljude, sve ostalo se trudimo da razumemo i da im pomognemo, a ne da ih grdimo – rekla je voditeljka.

Ona je iskreno govorila i o tome da nije oduvek imala mnogo samopouzdanja, već da je na tome radila godinama.

– Bila sam i uplašena i nesigurna kada sam počinjala. Onda sam shvatila, naučila da nesigurnost može da zameni samo znanje. I krenula sam mnogo da učim o svom poslu. I radim to i dalje – rekla je Jovana u pomenutom intervjuu.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.