SK**DAL KOJI JE Š**IRAO ESTRADU: Roditelji poznatog pjevača se oglasili i OTVORENO PROGOVORILI O OPREDELJENJU NJIHOVOG SINA

Roditelji pevača otvoreno o tome da li je njihov sin g*j!

Milan Dinčić Dinča se pre par godina družio sa kolegom Ljubomirom Perućicom, od kojeg se u to vreme nije razdvajao – njih dvojica su mnogo vremena provodili zajedno i često se fotografisali, pa su se na njihovim nalozima na društvenim mrežama često mogle videti uspomene sa zajedničkih letovanja, nastupa, javnih događaja, iz automobila, noćnog provoda i mnogih drugih mesta.

Zbog svega ovoga, po estradnim kuloarima u to vreme se mesecima šuškalo da su Dinča i Ljuba, zapravo, u emotivnoj vezi, a mnogi su to zaključili zbog toga što na zajedničkim fotografijama izgledaju vrlo prisno.

Njima ovakve glasine nisu prijale, pa je Perućica koji je danas srećno oženjen, svojevremeno otkrio šta je, zapravo, istina.

Natpisi o g*j vezi sa Dinčom su apsolutno neistinite. Svako ko poznaje mene i njega, sve naše kolege i prijatelji znaju da smo striktno opredeljeni za ženski pol. Privlače nas isključivo žene i nema mesta pisanju o bilo kakvoj g*j aferi. I drugi muškarci sa naše estrade se druže. Nismo mi jedini – rekao je pevač tada.

Budući da su se priče o njihovoj navodnoj g*j vezi nastavile, jedan portal je pozvao Dinčine roditelje kako bi proverili ima li istine u ovakvim spekulacijama. Na telefonski poziv odgovorio je pevačev otac Boža Dinčić – nakon što je čuo pitanje, usledio je muk, da bi se posle desetak sekundi slatko ismejao i rekao:

– Jao, čoveče… Iskreno, ja i nisam baš pričljiv, možda je najbolje da vam moja supruga Slavica odgovori na pitanje – rekao je Dinčin tata za Pink.rs i pokušao da nagovori suprugu da preuzme telefonsku slušalicu. Međutim, bezuspešno.

Dok je Dinčin otac ubeđivao Slavicu da nam odgovori na postavljeno pitanje, ona je to up**no odbijala, pa nam se ponovo javio Boža i prokomentarisao natpise da je Dinča u ljubavnoj vezi sa kolegom Perućicom.

– Slavica ne želi ništa da priča… Sve je to, da vam kažem, neistina. Prenaduvano je. Pa, ja sam zajedno išao na more sa mojim Milanom, Ljubom, Aleksandrom Prijović… – počeo je Boža da priča njihove zajedničke letnje dogodovštine, a onda se telefonska veza iznenada prekinula, a prenosi Informer.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.