MAJINA BIVŠA KOLEGINICA “IZ NOĆNOG ŽIVOTA” POTVRDILA: Marinkovićeva u leglu pr***je, OBRAĐIVALA OPASNE MOMKE I MATORE BIZNISMENE

Pro***ka potvrdila š**antne detalje iz Majinog života!

Maja Marinković je pre par godina kad je ušla u „Zadrugu“ na samom ulasku nazvala cimerku Minu Vrbaški pr***om.

Ovo je tada razbesnelo Majinu bivšu prijateljicu G. S., koja se bavi pro***ijom, a koja je u razgovoru za „Alo!“ otkrila sve detalje iz života Marinkovićeve koji su š**irali javnost.

Maju sam upoznala kada je tek napunila 18. godina. Tada je počela da izlazi po klubovima i zagazila u svet pr***ije. Kada smo kroz neko određeno vreme postale bliske, saznala sam da ponekad, kada joj zafali love, odradi nekoliko mušterija.

Vremenom to se promenilo… Uradila je usne, gr*di i počela je da obrađuje ozbiljnije likove, sportiste i mafijaše, pa se dešavalo i da zajedno odemo na žurke i proslave na kojima bismo bile poslate da spavamo s klijentima – priča G. S. i otkriva da je Marinkovićeva najčešće spavala s opasnim momcima, od kojih je nekolicina osuđena za ub**tvo.

Osim sportista i tih matorih biznismena, Maja je najviše posla imala s momcima koje pr***tke uglavnom izbegavaju, a to su žestoki momci, vođe navijača i slično. Umesto da beži od toga, ona je trčala da radi upravo one koji su najnapo**iji i najopasniji, a većina tih momaka je sada po zatvorima zbog ub**tva ili nekog teškog krivičnog dela.

Često bi se hvalila time kako spava s najboljim frajerima i da je dosta plaćaju. Sa sigurnošću znam da je odradila nekoliko momačkih večeri navijača naša dva najveća kluba – kaže zadrugarkina bivša prijateljica za „Alo!“.

– Sve ovo pričam jer je devojkama koje se bave pro****jom muka od toga što one koje s nama to isto rade na sve načine pokušavaju da se operu. To je ovoga puta uradila Maja, kada je Minu na odvratan način nazvala ku**om!

Ne mogu da verujem da sve do jedne dobiju sindrom svetice i zaborave da su napolju ljudi koji vrlo dobro znaju ko su one i čime se bave. Devojke s kojima zajedno prodaju svoje telo. Ne znam kako je samo nije sramota da priča o ku**ma, a prva je s*se ugradila do para koje je zaradila pr***cijom.

Pametnije joj je da ćuti jer će isprovocirati neku od nas da uđe unutra i dokaže ko je i šta ta sveta i čista Maja – zaključuje G. S. za „Alo!“.

(Republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.