Nina Badrić želi potomstvo: “Mislim da u svakoj ženi gori žar za majčinstvom”

Hrvatska pjevačica Nina Badrić već dugo nije u ozbiljnoj vezi. Ona je jednom prilikom priznala da više od deset godina nije zaljubljena, ali da i dalje vjeruje da može da se dogodi susret koji bi preokrenuo sve.

“Vjerujem u taj jedan susret koji vas, htjeli vi to ili ne, zauvijek promijeni.

Svako od nas zna da ga prepozna kad mu se to dogodi”, rekla je Nina Badrić (46) jednom prilikom, koja vjeruje da je sve lako kad se ljudi nađu.Pjevačica smatra da joj je to što je poznata javnosti zapravo veliki problem.

“Sigurna sam da bi apsolutno sve bilo drugačije. Da sam obična Nina koja radi neki uobičajeni posao, ne bih osjetila ni toliko simpatija, ali ni predrasuda.

Od muškaraca dobijam laskanja i komplimente, ali osjetim i njihov strah prema sebi, pitanje šta bi mi mogli ponuditi”, rekla je pjevačica, a piše “Blic”.

Nina je bila u braku šest godina sa Bernardom Krasnićem, zajedno su sve ukupno porveli 12 godina, sada se priseća te ljubavi i kaže: “Bila je to mladalačka ljubav.

Kad ste mladi, privuče vas hemija, osjetite leptiriće, sve vam je slatko… Ali ima jedan Džibonijev stih koji prepoznajem kao životnu istinu – na poljima od snova ne pušta se korenje.

Za zajednički život treba partner koji ti je prvenstveno prijatelj koji te razumije i poštuje, a meni je jako važan i smisao za humor.”

Nina se ne plaši da ostane sama i da ne zasnuje porodicu, ali bi voljela da se ostvari u ulozi majke.

“Mislim da u svakoj ženi gori žar za majčinstvom, ali kad neko vrijeme prođe, počneš i na taj iskonski nagon drugačije da gledaš. Voljela bih da usvojim dijete jer mislim da jako puno mogu da dam nekom malom biću.

Ipak za takvu odluku čovjek mora da bude jako ozbiljan i odgovoran. S druge strane, nikad ne znate šta život nosi.

Poznajem majke koje je majčinstvo iznenadilo u kasnim godinama, kad su već mislile da im se takvo iskustvo više ne može dogoditi”, rekla je tada Nina prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.