MIA BORISAVLJEVIĆ IZNIJELA SVE DETALJE: Otkrila kad joj je tremin za porod i datum vjenčanja

Pjevačica Mia Borisavljević odgovarala je na pitanja pratilaca na društvenoj mreži Instagram, gdje je otvoreno govorila o svojoj trudnoći, pripremi za prinovu, ali i o vjenčanju.

Mia je na početku otkrila pratiocima da je u 30. nedelji trudnoći, tačnije u 7. mjesecu. Njene fanove je između ostalog interesovalo i kada joj je termin za porođaj.

– Početkom jula – otkrila je pjevačica preko Instagrama i otkrila da ona i partner Bojan Grujić nisu odlučili koje ime će dati djevojčici.

Jedno od pitanja bilo je kako će se pjevačica poroditi, odnosno da li će ponovo carskim rezom kao i kada je donijela na svijet svoju prvu kćerku Emu.

– Pa da, 99 posto će opet biti carski rez. Spinalna anestezija je bila prvi put. Bila sam budna i svijesna, tako da mislim da bih ponovo to izabrala – rekla je Mia.

Pjevačica je pokazala na svojim storijama da se uveliko spremaju za dolazak druge kćerke, tako što kreče i sređuju joj sobu.

Mia se dotakla i povratku sceni i nastupima nakon porođaja.

– Nadam se da ću jako brzo da se vratim. Poslije prvog porođaja sam nakon mjesec i po dana počela da nastupam tako da i meni sve to baš mnogo nedostaje.

Stvarno ću da požurim – priča Borisavljevićeva.

– Mislim da ćemo se slijedeće godine vjenčati. Sad smo baš poželjeli to – rekla je Mia prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.