IMA SE, MOŽE SE: Marta Savić i Mile Kitić kupili stan u Dominikani

Marta Savić je mikrofon odavno okačila o klin, a vrijeme uglavnom provodi sa porodicom ili na egzotičnim putovanjima.

Tako ju je prošlogodišnje proglašenje vanrednog stanja zbog korona vi**sa, zateklo u Dominikanskoj Republici, a poseta Punta Kanu toliko joj se dopala da je nedavno tamo i pazarila nekretninu.

Luksuzan stan u vrijednosti od 300.000 evra trenutno je glavna Martina okupacija, budući da se dala u renoviranje novog doma.

– Jako joj se dopala Dominikanska Republika, pogotovo kada je prošle godine par mjeseci bila “zaglavljena” zbog zatvaranja granica, pa je imala vremena da upozna sve atraktivne lokacije i sazna sve o cijenama nekretnina.

Tada joj se i javila ideja da tamo kupi stan, budući da je odsjela u hotelu, a poželjela je da se ponovo vrati.

Kada je došla u Srbiju predložila je suprugu Miletu Kitiću da kupe stan od 200 kvadrata, na šta je on odmah pristao, budući da je i sam ljubitelj egzotičnih destinacija, a poznato je da voli da ulaže u nekretnine.

Mile joj je prepustio sve obaveze oko novog doma, te Marta već mjesec dana vrijedno radi na opremanju stana.

Stvarno se trudi se da baš sve uredi po svojoj mjeri, ali nađe vremena i da uživa na plaži – tvrdi izvor blizak redakciji i dodaje da pjevačica za sad ne planira da se vrati.

– Dominikana joj baš prija i planira da živi na relaciji Beograd – Punto Kana.

Kontroliše radove u stanu, čeka da sve završi i da joj je uskoro pridruže suprug i kćerka Elena, a jedva čeka i da ugosti svoje prijatelje- završava izvor prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.