I DALJE TREMAROŠ: Isak Šabanović je čekao da se opravda pred žirijem

Dokazao da nije nikakav imitator.

U svom prvom i jedinom pojavljivanju u takmičenju ’’Zvezde Granda’’ već je dobio status zvijezde od strane članova žirija i pobrao simpatije cijelog regiona.

Međutim četvrti krug morao je da prođe bez Isaka Šabanovića iz opravdnih razloga, a publiku je mjesecima mučilo pitanje kada će se opet pojaviti.

A kada je konačno ponovo stao na veliku scenu, ništa nije bilo drugačije od prvog puta

– Nije me bilo jer sam imao koronu. Tačno pred put ostanem bez čula ukusa i mirisa i testiram se kad ono…Inače ne znam zašto se digla frka i neka buka oko mene.

Ako mislite da sam se promjenio nisam, dlanovi mi se sijaju, i dalje sam tremaroš- kaže Isak.

Mnogi su pokušavali da ospore njegov talenat pa se našao i na meti prozivki da je samo običan imitator, i svi su čekali samo jedno- da vide umije li da uradi nešto drugačije u odnosu na svoj prvi krug.

-Čekao sam da se opravdam pred žirijem jer se pričalo da imitiram. Mislim svi su znali da su meni Tifa i Bebek, i ti sa sličnim glasovima idoli.

Čekao sam da vidim da li sam opravdao ono od prošlog puta, i da vidim umije li Isak još nešto ili je ono bilo sve od mene.Očekivao sam pet glasova, hajde i da je bio baraž potrudi bi se.

Sanja Boban je meni vau i mislim se dajte ljudi nešto lakše- kaže on.

Pored svega lijepog što mu se dogodilo kroz ovo takmičenje, Isaka najviše raduje činjenica da je postao idol u svom rodnom gradu Bijelom Polju.

Takmičar smatra da je opravdao povjerenje koje su mu svi dali, a naročito sugrađani-

-Znate li kad 25 godina živite u Bijelom Polju i ti si tu klošarče, mislim nisu me oni tako prozvali to ja kažem za sebe jer sam vijao stalno po ulicama, a sutrdan izađete i svi se slikaju sa vama.

Ja sam svoj obraz sačuvao, pokazao se a za sledeći put ne obećavam i ne očekujem baš ništa. Šta mi Bog da– iskreno odgovara Isak prenos iexpresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.