ACA LUKAS RENOVIRA PENTHAUS: Džakuzi platio 10.000 KM

Aca Lukas živi u beogradskom naselju Voždovac gdJe sam provodi dane u luksuznom stanu, a do prIJe par godina je taj prostor djelio sa suprugom Sonjom.

Kako se šuškalo u medijima penthaus je plaćen 500.000 evra, a sudeći po namještaju nije se štedjelo ni na opremanju.

Pjevač u stanu posjeduje dva kupatila, a jedno od njih je riješio da potpuno promijeni.

– Aca ima jedno kupatilo za goste, a ovo drugo rezervisano je samo za njega i nalazi se u sklopu njegove spavaće sobe.

Upravo je to veće kupatilo riješio da modifikuje i prilagodi svojim visokim standardima i estetskim normama – otkriva izvor blizak folkeru i dodaje da je on, iako je i prije imao džakuzi kadu, sada odlučio da je zamijeni mnogo većom i boljom.

– Lukasu inače vrlo brzo dosade stvari, garderoba, namještaj… Sklon je čestim promjenama, a novac mu ne predstavlja nikakav problem pa tako sve svoje hirove može da bez problema i ispuni – objašnjava izvor i dodaje:

– Kako je sada manje poslovnih obaveza, imao je vremena da traži i bira pa je tako našao italijanski hidromasažni džakuzi posljednje generacije sa termalnom vodom i masažerima izuzetne snage sa nekoliko brzina i različitim vrstama mlazova.

Njegovo kupatilo je ogromno pa neće imati problem da u njega montira mnogo veću kadu nego onu koju sada ima.

Ovaj hir ga je koštao više od 5.000 evra, a kako voli da uživa, ne bi me začudilo da reši da kupatilo pregradi i da u njega instalira i mini kućnu saunu – objašnjava izvor.

– Kupatilo za Lukasa predstavlja njegov lični mini-spa pa neće žaliti novac. Mijenjaće i pločice i sanitarije, koje su takođe italijanske proizvodnje.

Od boja će preovlađivati bež i zemljani tonovi koji potpomažu opuštanju i odmoru.

Veliko kupatilo će biti ukrašeno i dekoracijama u boho stilu, tu su pletene korpe, vaza sa suhim cvijećem, svijeće, mirišljavi štapići za osvježenje vazduha, kao i eterična ulja koja on voli da koristi u trenucima odmora i relaksacije – otkrio je izvor prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.