DRAGANA MITAR: “Da sam sponzoruša kupio bi mi auto od 90.000 a ne od 10.000”

Nekadašnja učesnica “Zadruge”, Dragana Mitar, poslije neuspjelog braka, a potom i veze sa Edisom Fetićem, sreću je pronašla kraj nove ljubavi, dečka Đorđa, s kojim se nedavno pomirila poslije raskida.

– Ja sam Đorđa uvela u sav ovaj rijaliti. Raskidi su se desili upravo zbog tog pritiska fanova Zadruge, stalno spajanje mene sa nekim drugim. Govore da ja drugog volim, da ja sa Đorđem samo glumim.

Š*kirana sam bila tim prepiskama, ja svoj Instagram koristim samo zarad reklama.Prepiska mi nije poznata, jer ja nemam nijednu drugaricu kojoj se dečko zove Marko.

Đorđe zna sve moje drugarice, zna da ne postoji Marko. Šifru mog Instagram profila imamo moj frizer i ja, on tvrdi da ništa nije primijetio – rekla je Dragana.

– Prvo, ja se tako ne izražavam, drugo, što bih ja bila takva prema nekom ko je dobar prema meni? Taj dečko me je volio, poštovao, krivo mi je što se ovo desilo. On koliko me poznaje, zna da ta prepiska nema veze sa mnom.

U prepiskama piše da ja želim automobile, pare, stanove. On, niti mi je davao neke pare, jeste kupio mi je auto za rođendan koji košta 10.000 evra.

Da sam neka sponzoruša, taj auto bi koštao 90.000. Ni u jednom trenutku ja njemu nisam ništa tražila, niti je on dužan meni bilo šta da plati.

Da sam sve vrijeme tražila, ne bih živjela u Beogradu, nego bih već sada bila sa nekim milijarderom – dodala je, te se osvrnula na dešavanja u “Zadruzi”.

– Ja sam tek sada vidjela koliko je Ša labilna ličnost, ali nisam mogla da vjerujem da može da bude sa Tarom. Em je 20 godina mlađa od njega, em ne mogu oni da se nose, niti će moći napolju.

Ako je već to htio da uradi, trebalo je to da bude neka žena približna negovoj ženi. Njega su sada nahuškali da je Ivana sa Vladimirom Tomovićem, on sada pokazuje pravog sebe.

Tara je meni draga, njoj će se sve oprostiti zbog godina, njemu neće.

Sada da uđe Ivana, njih dvoje bi se razdvojili, on je takva ličnost – zaključila je Dragana prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.