NADA TOPČAGIĆ ŽELI DA “ZABIJE” HILJADITI GOL UZ NJENU PJESMU: Ibrahimović me još nije nazvao

Nadinu pjesmu koja je nastala prije 32 godine su zavoljeli i pjevuše Italijani.

Nada Topčagić je porijeklom iz Modriče koja do dana današnjeg pojašnjava da nije Senada, nego Nada i da je dobila ime po stričevoj djevojci koja je iznenada izgubila život.

Svanulo joj

Tako u tom nekom “nokdaunu” zajedno sa pandemijom Nadi je svanulo.

Naime, itekako je odjeknula priča o dešavanju na italijanskom prestižnom festivalu “San Remo” kada se na sceni pojavio Zlatan Ibrahimović propraćen instrumentalom Nadinog mega hita “Jutro je“.

Do zvijezda je kaže Nada, podigao Zlatan. Ići će u džamiju, crkvu i moliti se za hiljaditi Zlatanov gol.

Upoznala ga je neke ‘89, ‘90. godine na turneji u Švedskoj gdje je gostovala zajedno sa Bešlićem.

Zna i njegovog oca Šefika a sve joj je to objasnio Vahid Kapo, poznati švedski menadžer za pjevače bivše nam države, a ona se kao kroz maglu sjeća tih detalja.

Tada je srela Zlatana kada se kao dječak vraćao sa treninga.

Nije se samo na San Remu pojavio uz zvuke pomenute numere, nego svoju omiljenu pjesmu pjeva u automobilu, ide uživo i u kućnom ambijentu, to je njegova omiljena pjesma koja ga veže za neke njemu poznate događaje iz života.

Da bi mu se odužila u emisiji “Šarenica“ mu je Nada otpjevala pjesmu „Bella ciao“.

Nadinu pjesmu koja je nastala prije 32 godine su zavoljeli i pjevuše Italijani.

-Neka mu se sve pozlati – kaže Nada a bilo joj je žao kada je čula da su na utkamici “Zvezda – Milan” u Beogradu vrijeđali Ibrahimovića, govoreći “Ibro, balijo”!

“Crvena Zvezda” se izvinula Zlatanu, no kod UEFE neće proći glatko. Zlatan o tome nije pričao jer nogometnog titana, kako ga nazivaju, takve stvari ne dotiču.

Neka mu se pozlati

Na kraju je Nada kazala da želi da se Zlatanu sve pozlati, a da je sutra zovne kaže da bi slušalicu sputila jer ne bi mogla vjerovati da je on zove.

Tako opovrgava sve priče i naslove koji su izašli u srbijanskim medijima kako je Zlatan zvao Nadu da bude njegov gost prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.